Viorica de Clejani, prima reacție după ce fiul ei a fost prins drogat la volan: "Să vă fie țărână ușoară"

7 iunie 2021 11:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

De o săptămână, de când a fost prins drogat la volan de Poliție, Dan Manole Constantin Fulgeraș, alias Fulgy, este în centrul unui scandal imens. Celebra lui mamă, Viorica de la Clejani, i-a luat însă apărarea.

Fiul Clejanilor a fost depistat că a consumat canabis la testul anti drog, după ce declarase că nu mai consuma droguri de când a fost internat în Spania la dezintoxicare. Viorica și Ioniță de la Clejani au refuzat să comenteze incidentul din urmă cu o săptămână, deși au venit într-un suflet în noaptea cu pricina să-și ia fiul de la IML.

Viorica de la Clejani: "Fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe pământ"

La o săptămână de la cele întâmplate, Viorica a răbufnit, însă, pe contul de Instagram! Cântăreața a avut o primă reacție furibundă după scandal, luându-i apărarea fiului ei și avertizandu-i pe cei care îi dușmănesc băiatul. “Pentru mine, fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărână ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica, într-un Instastory. Odată cu mesajul, căntăreața a postat și melodia “ Băiatul meu”, în care varsă lacrimi amare pentru “ puiul ei” Fulgy.Fulgy, fiul în vârstă de 23 de ani al lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor. Totul s-a petrecut sâmbătă noaptea, 29 mai, în București. Testul anti drog a arătat că fiul Clejanilor a fost sub influența substanțelor interzise la volan. Acesta consumase canabis înainte de a porni la plimbare pe străzile Capitalei.

Citește și:

Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară din cazino! “Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000 de euro"

Fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Fulgy: «Sunt arestat! Vine Poliția și-mi ia toată marfa»

Mai multe