Viorica de la Clejani a fost externată! Mesajul soției lui Ioniță după ce a învins Covid-ul! “Într-o secundă vă duceți!”

23 septembrie 2021 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viorica de la Clejani răsuflă usurată! După două săptămâni petrecute în spital , soția lui Ioniță a ieșit învingătoare în lupta cu noul coronavirus și a fost externată de la Matei Balș, miercuri (22 septembrie).

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu două săptămâni în stare gravă la Matei Balș, după ce a fost infectată cu Sars-CoV 2. Solista Tarafului din Clejani nu a fost vaccinată, însă a luat virusul din pripă și a mers la spital de la primele simptome. Viorica și-a revenit destul de repede după tratament, iar cea care a dat-o de gol că s-a internat a fost Elena Merișoreanu, și ea internată în aceste zile la Matei Balș.Soția lui Ioniță a fost externată miercuri și a dat imediat de veste fanilor din mediul online. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o filmare din spital în care i-a anunțat pe internauți că s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită că a scăpat de virus. “Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani, ușurată că a trecut cu bine de virus.

Mai multe