VIRAL! Cum a apărut Anna Lesko în videoclipul lui Jennifer Lopez! Solista a dat lovitura

12 noiembrie 2020 14:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anna Lesko a intrat în atenția celebrei Jennifer Lopez. Și acest lucru s-a întâmplat după ce vedeta internațională a lansat cea mai nouă piesă a ei, "PaTi", alături de Maluma, iar fanii din întreaga lume au început să posteze dansuri și coregrafii pe Tik Tok. Filmulețele respective s-au viralizat iar staff-ul vedetei a realizat un filmuleț cu cele mai interesante momente, care ulterior a fost urcat pe canalul oficial de YouTube al lui JLo.

Astfel că, printre cei care au inventat dansuri pe TikTok pe melodia lui Jennifer Lopez (51 de ani) a fost și Anna Lesko (41 de ani), fermiera din reality-show-il "Ferma: orășeni versus săteni" (PRO TV), dansul ei devenind viral. Anna Lesko s-a filmat în bucătărie, în timp ce frământa aluat pentru pâine, dansând lasciv pe melodia "PaTi". Filmulețul a ajuns nu numai pe TikTok-ul ei, dar și în atenția echipei lui Jennifer Lopez, Lesko fiind prima și singură vedetă din România care a avut șansa aceasta. Efectele s-au văzut imediat: numărul urmăritorilor de pe conturile sociale a crescut rapid. O puteți vedea pe Anna Lesko, la secunda 0.55 din videoclipul de mai jos.

Citește și:

INTERVIU Anna Lesko, despre "Fermă", aparițiile sexy și viața de mamă: «Adam este cel mai sensibil subiect pe lumea asta»

Maluma și Jennifer Lopez au lansat un videoclip fierbinte împreună. Cum au dansat cei doi

Mai multe