Vîrlan și Scărlătescu au dat jos 35 de kilograme

26 februarie 2016 22:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a dus vacanţa de iarnă, astfel că celebrii bucătari revin la cratiţă, în emisiunile lor culinare. De parcă s-au vorbit, rivalii Horia Vîrlan şi Cătălin Scărlătescu au reuşit să se subţieze vizibil, după ce au pus lacătul pe frigider şi capacul pe oală.

Reîncepe lupta bucătarilor, pe audienţe! Horia  Vîrlan (52 de ani) revine luni, de la orele 19.30, la PRIMA TV, cu cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”, cu un nou look: „Am dat jos 15 kg, dar nu fără eforturi. Am făcut zilnic sport, adică abdomene, bicicletă medicinală şi diverse exerciţii normale pentru mâini şi picioare.

În plus, încerc să mănânc dimineaţa, iar ultima masă să fie la 18.30. Beau 3 litri de lichide pe zi şi am renunţat la pâine şi paste. Iar în locul zahărului folosesc îndulcitor. Nu mai mănânc mâncăruri grase, unt sau smântână. Am mai limitat şi din cantităţi, nu mai mănânc la o masă să mă ghiftuiesc. Mănânc şi legume”, ne-a povestit maestrul bucătar.

Dar şi Cătălin Scărlătescu (43 de ani), care se întoarce la muncă pe 7 martie, de la orele 20.30, cu emisiunea ”Chefi la cuţite” (Antena 1),  a avut ambiţie.

El a slăbit în jur de 20 kg, dar treptat, pe parcursul mai multor luni: “Nu am mai mâncat pâine, carne, dulciuri sau alcool. Am dat-o pe salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete de capul nostru”, a declarat el.  

Și Alex Stan, şef la concursul culinar de la PRO TV, a scăpat de 10 kilograme

PRO TV dă startul luni, de la orele 20.30, la noul show culinar „Bake Off România”, unde telespectatorii vor învăța cele mai delicioase rețete de dulciuri.

Dacă în timpul filmărilor, realizate anul trecut, Alex Stan, unul dintre bucătarii de la masa juriului, era mai corpolent, iată că, la conferința de presă de acum două zile, el arăta ca un manechin. Apropiații lui ne-au spus că a dat jos 10 kilograme cu multă mișcare în aer liber. Și că, bineînțeles, și-a drămuit porțiile de mâncare, evitând dulciurile. El, Simone Pope și Tudor Constantinescu vor ”taxa” greșelile concurenților. Premiul cel mare este de 25.000 de euro.

Mai multe