Visul ciudat pe care mama lui Marcel Toader l-a avut înainte de pomana fiului! Diana Bișinicu a imprimat numele nașului ei pe prosoape

27 iulie 2020 14:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Bișinicu (35 ani)susţine că mama lui Marcel Toader l-a visat înainte de pomana de un an, iar fiul ei i-a cerut prosoape. Așa se face că artista a gravat numele nașului ei pe prosoape, pe care le-a dat de pomană la parastasul de un an.

Cântăreața Diana Bișinicu spune că mama lui Marcel Toader, Rădița Toader a avut un vis ciudat înainte de pomana de un an a afaceristului, care a murit pe 3 august 2019, la vârsta de 56 ani, în urma unui infarct. Femeia a visat că fiul ei îi cerea un prosop. Astfel că la parastasul de un an pentru Marcel Toader au fost împărțite și niște prosoape albe, pe care Diana a gravat numele lui nașului ei.

Marcel Toader a cununat-o pe artistă cu soțul ei, Cătălin Andrieș, pe vremea când încă forma un cuplu cu Gabriela Cristea. Diana și Cătălin au o fetiță de 7 ani, Riana, și ea botezată de fostul rugbist. Parastasul de un an a fost făcut însă de mama lui Marcel Toader, din pensia sa, în localitatea Cumpăna, Jud. Constanța, acolo unde acesta și-a găsit somnul de veci.

Bărbatul a fost înmormântat lângă tatăl său. Femeia a fost ajutată și de Diana Bișinicu și de nepotul ei, Maximilian Toader. Pe lângă alimentele pe care le-au dat de pomană la parastas, ei au mai dus la mormântul lui Marcel Toader o mulțime de flori și candele. ”Mama nașului meu l-a visat că îi cerea un prosop. De aceea, am simțit să-i gravez numele pe niște prosoape albe, pe care le-am împărțit la pomana de un an, pentru el”, ne-a spus cântăreața. Pe lângă prosoapele gravate, în pachetele Dianei se mai găseau cafea, bere și fructe.   

Citeşte şi: 

Familia e în stare de șoc. «Marcel Toader muncea și fuma mult, avea stresul banilor și își neglija sănătatea»

Marcel Toader a murit cu o mare dorință neîmplinită. Ce îi mărturisea fiului de ziua lui

Mai multe