"Visuri la cheie". O adolescentă de 17 ani, mamă pentru fratele de 8 ani. Mama lor i-a părăsit

15 septembrie 2020 12:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Caz emoționant în emisiunea prezentată de Dragoș Bucur, la PRO TV. Echipa "Visuri la cheie" ajunge în Ciofliceni, unde va cunoaște povestea a doi copii părăsiți de mama lor. „Nu stă fără mine. Eu fac teme cu el, eu îl îmbrac, eu îl spăl”, spune Cristina, sora care a devenit și mamă pentru frățiorul ei de doar 8 ani.

După plecarea celei care le-a dat viață, cei doi copii au rămas cu tatăl lor, însă Cristina este cea care are grijă de familie, maturizându-se mult prea devreme: „Măcar el să se dezvolte ca un copil normal, nu să trăiască cu trauma că l-a părăsit mama lui și l-a lăsat singur. Am încercat cât am putut eu de mult să fiu lângă el și să crească frumos”, va povesti, printre lacrimi, fata.

Dragoș a observat că viața s-a derulat prea repede pentru Cristina și îi va face o surpriză. Pe lângă plecarea în vacanță, adolescenta va petrece o zi alături de o persoană dragă ei. Vom afla despre cine este vorba în emisiunea de miercuri, de la ora 20.30.

Tensiuni pe șantier

Pe Dragoș Bucur și arhitecți îi așteaptă o ediție cu multe provocări și promisiuni pe care vor să le îndeplinească. Proiectele lor speciale sunt diferite față de ce am văzut până acum: Valentin Ionașcu va dori să termine o troiță, începută de tatăl copiilor, iar Cristina Joia se va ocupa de un adăpost pentru animale.

Citește și:

Dragoş Bucur: “Sofia a crescut şi lumea ar putea spune că e gagica mea”

EXCLUSIV Dragoș Bucur și fiica lui sunt „colegi de serviciu”. Împreună au câștigat 15.000 de euro

Mai multe