Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș, a recunoscut trupul la morga din Spania

3 decembrie 2019 13:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș, a plecat luni (2 decembrie) în Valencia, pentru a afla detalii despre moarte celui care i-a fost partener de viață timp de doi ani. Tot ei i-a revenit misiunea dureroasă de a recunoaște trupul la morgă.

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedieViviana, șefa lui Cornel Galeș, și totodată femeia cu care acesta s-a iubit după moartea Ilenei Ciuculete, a luat avionul luni cu destinația Valencia, pentru a se interesa ce s-a întâmplat cu fostul ei partener. Soțul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a murit pe 1 decembrie, într-un tragic accident auto, în localitatea Torrent situată la 7 km de Valencia. Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, ne-a spus că Viviana a fost și la morgă pentru a identifica trupul fostului iubit, situație care a marcat-o profund. Acum se ocupă de toate cele necesare repatrierii, însă a întâmpinat probleme cu autoritățile, întrucât nu era căsătorită cu defunctul. “Vivi a fost și a recunoscut cadavrul, era foarte marcată”, a declarant pentru Click! Doina Belu.

Relația lor a fost dată în vileag de fotoreporterii Click! în 2017, la numai câteva luni după ce s-a stins din viață cântăreața Ileana Ciuculete. Ea a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, și a fost îngropată în Cimitirul Străulești de lângă București. Când a murit artista, Galeș și-a cumpărat un loc de veci fix lângă cel al Ilenei, femeia cu care a fost căsătorit 25 de ani.

Citește și:

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedie

Mai multe