«Viziru juca plat, n-avea stofă de actor»

10 decembrie 2015 23:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eugen Patriche (71 de ani), scenaristul telenovelelor care au făcut audiențe record la postul Acasă TV, continuă, pentru Click!, seria dezvăluirilor şocante, despre actorii cu care a colaborat.

În cartea sa, ”Două vieţi – Amintiri despre televiziune”, pe care o va lansa în curând  și care se anunță deja spaima vedetelor, Eugen a povestit și despre prestația fraților Viziru: ”Augustin nu avea talent şi dacă i s-a oferit un rol principal şi a ieşit bine, a început să se creadă actor”, a scris Patriche. 

Dar mai acid a fost la adresa lui Lucian: “În «Lacrimi de iubire», Lucian jucase plat, n-avea stofă de actor, dar era extrem de arogant, nici nu considera că poate fi altceva decât protagonist! Mai târziu viața l-a făcut să renunțe la asemenea fumuri. Pe afișul serialului «Numai iubirea» figura și poza lui, deși nu jucase în film, exceptând faptul că făcuse pe escorta Gabrielei Spanic” (n.r.- în film, cei doi au bifat doar un sărut franțuzesc). 

Contactați de reporterii Click!,  Augustin n-a vrut să comenteze, însă Lucian i-a răspuns lui Eugen la provocare: ”Pot să spun că mie nu mi-au plăcut replicile scrise în telenovelă de domnul scenarist şi nici cartea nu am să i-o citesc pentru că am altceva mai bun de citit. Am mai spus asta şi nu mă sfiesc, replicile erau proaste şi le-am schimbat cu domnul regizor în proporţie de 30 până la 50%. Erau probleme mari la dialoguri. Adevărul doare şi am demonstrat în ce am jucat că am stofă de actor”.

Mai multe