Vizite surpriză la Vocea României!

13 august 2015 14:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

În această toamnă începe un nou sezon al emisiunii Vocea României. Audiţiile pe nevăzute s-au terminat deja, iar Loredana, Marius Moga, Tudor Chirilă şi Smiley şi-au ales echipele complete. Această ediţie a fost plină de surprize, chiar şi pentru juraţi.

În platourile emisiunii au venit două nume mari, spre surpriza publicului, dar şi a antrenorilor. Ivan Patzaichin şi Leonard Doroftei le-au făcut o surpriză antrenorilor de la Vocea României.

Cei doi au făcut furori la emisune

Etapa audiţiilor pe nevăzute le-a adus antrenorilor foarte multe surprize şi susţinători cu renume. Ivan Patzaichin a venit şi în acest an pentru a le ura succes artiştilor în noul sezon. El a mai fost şi anul trecut alături de concurenţi, antrenori şi Pavel Bartoş.

Când a auzit că e un ring şi la Vocea României, Leonard Doroftei s-a decis să le facă o vizită celor patru antrenori. Campionul şi-a adus inclusiv mânuşile cu care a reuşit cele mai tari KO-uri. Doroftei a avut şi el parte de surprize din partea Loredanei, care i-a arătat că este as la box, chiar şi pe tocuri înalte.

"Îmi pare rău ca nu a făcut box mai devreme, pentru că putea fi campioană mondială", a spus el.

Mai multe