Vladimir Drăghia s-a întors în România cu trofeul «Exatlon»! Cine l-a aşteptat

28 mai 2018 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

După cinci luni departe de casă, Vladmir Drăghia a revenit pe pământ românesc. Concurentul de la "Exatlon" s-a întors în ţară în zorii zilei de luni, fiind întâmpinat de fani şi de iubita lui Alice Cavaleru. Câştigătorul concursului de la Kanal d a fost bucuros de întâlnirea cu susţinătorii care au vrut să facă fotografii cu el.

Vladimir Drăghia a dormit în sfârşit în patul lui după ce s-a chinuit prin Republica Dominicană cinci luni. Tot efortul lui însă a meritat, căci fanii i-au apreciat calităţile de atlet şi capacitatea de mobilizare în situaţii limită şi în finală l-au ales câştigător. Trofeul este de altfel singurul lucru care îi va mai aminti concurentului că a fost la Exatlon, pentru că marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc, l-a donat copiilor de la MagiCamp .

Luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, după o escală la Madrid, Vladmir Drăghia a ajuns acasă, fiind aşteptat la aeroport de Alice Cavaleru, iubita lui care i-a dăruit o fetiţă superbă, şi de Larisa Vasile, fosta lui colegă din echipa "Faimoşilor".   

Mai multe