Vocea României 2015. Smiley, surpriză uriaşă din partea colegilor

25 septembrie 2015 22:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Smiley a avut parte de o surpriză colosală în cea de-a doua ediţie a show-ului Vocea României 2015, din partea colegilor. Momentul senzaţional a avut loc în timpul filmărilor din vară şi a fost difuzat vineri seară (25 septembrie), la Vocea României 2015.

Smiley a împlinit 32 de ani, pe 27 iulie, iar echipa Vocea României 2015 nu a trecut cu vederea aniversarea artistului. Smiley a petrecut ziua la filmări, cu tort, confetii şi multă voie bună.

Vocea României 2015: Smiley şi-a serbat ziua de naştere la filmări

Colegii lui Smiley, cât şi echipa HaHaHa Production, casa de producţie a lui Smiley, au urcat pe scenă pentru a-i face ziua mai frumoasă solistului. I-au cântat în cor ''La mulţi ani''. Smiley a fost extrem de surprins şi a spus că nu a avut idee de ce i se pregăteşte.

''Am fost extrem de surprins. Sunt bucuros că am în jurul meu atâţia oameni frumoşi'', a declarat Smiley, unul dintre antrenorii de la Vocea României 2015.

Întreaga surpriză organizată pentru Smiley a fost difuzată în cea de-a doua ediţie a show-ului, vineri seară (25 septembrie). Emisiunea a continuat cu audiţiile pe nevăzute.

Mai multe