Vor mânca viermi în junglă, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

6 octombrie 2015 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica şi Gabriela Irimia, celebrele gemene românce, cunoscute drept Cheeky Girls, își încearcă limitele. Vedetele, în vârstă de 33 de ani, vor participa la ediţia britanică a emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se numeşte în limba engleză “I’m a Celebrity... Get Me Out of Here”.

Dacă varianta românească de la PRO TV s-a filmat în Africa de Sud, surorile vor filma în Australia. Gabriela își dorește să ajungă în jungă, fiindcă şi fostul ei iubit, parlamentarul Lembit Opik, de 50 de ani, a participat la show. “Dacă Lembit poate s-o facă, eu pot s-o fac mai bine”, a spus ea, potrivit ziarului “Daily Star”.

Şi Monica, sora ei, care s-a logodit recent, este hotărâtă să îndure probele grele, din sălbăticie. Și n-o sperie ideea că va mânca viermi sau gândaci. “Ce voi face cu inelul meu de logodnă cu diamante? O să mi se permită să-l port acolo?”, e singura ei grijă.

Româncele s-au lansat în 2002, când au participat la show-ul de televiziune Popstars: The Rivals. Apoi ele au lansat hit-ul “The Cheeky Song (Touch My Bum)”. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în varianta britanică, este programat să înceapă luna viitoare.

Mai multe