Vrăjitoarea Melissa s-a apucat de ghicit în scoici la Miami

2 iulie 2017 20:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul şi procesul cu Oana Zăvoranu nu par s-o fi afectat prea mult. Ba, dimpotrivă. Vrăjitoarea Melissa şi-a luat zborul în America după ce a scăpat de închisoare şi acum oferă servicii oculte milionarilor din extravagantul Miami.

Cuplul de vrăjitoare Melissa şi Vanessa a ajuns cunoscut după ce a intrat în gura Oanei Zăvoranu. Problema a fost una serioasă, întrucât cele două femei, pe numele lor reale Roxana Lider şi Rada Minca, au escrocat-o pe vedetă cu multe bunuri de mare valoare. 

Ambele au stat o perioadă lungă de timp în arest preventiv, iar anul trecut au aflat că au scăpat de închisoare. 

Tinerica Melissa s-a gândit că e momentul să înceapă o viaţă nouă. Ea şi-a făcut băgăjelul şi a zburat peste Ocean, în paradisul tropical al milionarilor, Miami, unde şi-a reluat vechile obiceiuri, folosindu-se însă de ”unelte” noi.

Astfel, pe lângă cărţile de tarot, ea ”leagă şi dezleagă de dragoste” folosindu-se de scoici şi fructe exotice. Practic, lucrează cu materialul clienţilor.  Sunt mulţi care pică în tentaţia acestor ritualuri de presupusă vrăjitorie, de aceea Melissa a ajuns să câştige suficienţi bani cât să ducă o viaţă bună pe plantaţia bogătaşilor lumii. 

Aşa a ajunsă să se răsfeţe cu maşini scumpe şi tratamente la saloanele de înfrumuseţare unde se pozează ca să le facă parcă în ciudă invidioşilor.

Pagina ei de Internet e plină de fotografii cu „răsfăţurile” din America şi vila unde se relaxează după câteva partide de ghicit. Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au fost condamnate în 2015 la câte 3 ani închisoare cu suspendare, într-un dosar în care au fost trimise în judecată pentru că au şantajat mai multe persoane, printre care şi pe Oana Zăvoranu.

Instanţa a mai dispus că cele două să-i plătească Oanei Zăvoranu suma de 10.000 euro, reprezentând daune morale. În timpul procesului, Oana Zăvoranu a declarat că le-a dat vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa mari sume de bani şi un autoturism de lux pentru a o scăpa de “farmece”. 

Mai multe