What’s Up a împlinit 30 de ani. A fost plin de vedete la ziua lui

8 februarie 2019 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Joi seara au avut loc mai multe evenimente mondene, printre care şi avanpremiera peliculei „Oh, Ramona”, cât şi petrecerea surpriză organizată la împlinirea vârstei de 30 de ani a lui Marius Ivancea, alias What’s Up.

Andra şi Cătălin Măruţă au mers la vizionarea filmului regizat de Cristina Iacob şi s-au distrat înainte în foaierul cinematografului unde a avut loc evenimentul, iar apoi au stat şi s-au distrat copios la film. Iar după film cei doi soţi au fugit în Loft la ziua lui What’s Up alias Marius Ivancea – care a împlini 30 de ani şi a avut parte de o petrecere surpriză!

Se ştie că Andra şi Cătălin Măruţă sunt naşi cuplului format din Simina şi Marius Ivancea, iar la petrecerea din club au mai venit foarte multe vedete care au fost şi la celalte petreceri. Au fost prezenţi Iulian Moga, Marius şi Bianca, Dorian Popa şi Claudia Iosif dar şi foştii concurenţi şi colegi ai sărbătoritului de la sezoanele trecute din Exatlon.

Părinţii aniversatului au fost prezenţi şi ei şi au făcut poză cu naşii Măruţă. Cu această ocazie solistul şi-a lansat şi un videoclip nou la piesa „Cu Banii”, alături de Jo, în care joacă rolurile principale Ada Condeescu şi Bogdan Andrei Roşu. Surpriza serii a fost un tort imens căptuşit cu euro din marţipan foarte dulce, la fel cum erau şi prăjiturile din club, care au fost la discreţie, ca şi băuturile. Petrecerea a fost una reuşită şi a ţinut câteva ore bune, până fiecare dintre invitaţi s-a hotărât să plece spre casă. 

Mai multe