What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie la 33 de zile de la prima întâlnire: „I-am zis: «vrei să fii soția mea pe viață»?”

8 februarie 2021 14:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marius Ivancea (30 de ani), alias What’s Up, a împlinit 32 de ani azi, 8 februarie. Solistul iubeşte din nou după divorțul cu scandal de Simina Costea. Artistul a fost invitat, de ziua lui, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de noua lui iubită, Alice Badea, blondina care i-a furat inima la doar o lună după divorț.

Alice este o violonistă talentată cu trup de fotomodel, calităţi ce l-au fascinat pe artist, care a și cerut-o de soție la doar 33 de zile după ce a cunoscut-o. Pentru a marca momentul, cei doi și-au tatuat pe deget un fluture, simbol al dragostei lor. „La 33 de zile de când ne-am cunoscut, am întrebat-o (avea 33 ani) «vrei să fii soția mea pe viață»? Ne-am făcut tatuaje fluturași amândoi pe deget. Nu m-a ținut niciodată un act împreună ce cineva. Noi am simțit că ne poate lega ceva, am făcut fluturașul ăsta, care e fragil ca dragostea”, a mărturisit solistul, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (32 de ani), Alice Badea, are 35 de ani și este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up. Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului. „Suntem foarte apropiați, mai suntem și pe contră. Muncim în a ne accepta diferențele. Noi ne bucurăm de iubire în general. Gesturi mărunte și semnificative ne facem periodic”, a spus Alice în aceeași emisiune.

Citește și:

EXCLUSIV Cu ce se ocupă noua iubită a lui What’s Up. Soția Simina este cea care i-a adus-o pe tavă

What’s Up și noua iubită s-au logodit deja? Ce gest romantic au făcut unul pentru celălalt

Mai multe