What’s Up vrea să scape de furie la psiholog

16 ianuarie 2020 18:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rapper-ul Marius Ivancea (30 de ani), alias What’s Up, are mari probleme cu nervii și din această cauză a divorțat vara trecută de Simina Costea (30 de ani). Aceleași dificultăți le are și în noua relație cu profesoara de muzică Alice Badea (33 de ani).

În urmă cu o lună, iubita artistului a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției după ce el i-a vorbit urât și apoi i-a prins un deget în ușa liftului. Polițiștii au intervenit și după un scandal monstru, l-au încătușat pe recalcitrant și l-au condus la secție. După eliberare, What’s Up i-a promis iubitei că se va trata de furie. „I-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că va face asta. Ne-am gândit la psiholog şi a zis că va merge, dar nu a mers încă. Dacă va fi şi el OK, poate va fi OK şi între noi”, a spus Alice Badea la Antena Stars. 

Cine este noua iubită a lui What's Up

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (30 de ani), Alice Badea, are 33 de ani, si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up. Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: “Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”.

Mai multe