What'up şi Simina, primele declaraţii după divorţ! Unde au petrecut cei doi?

28 august 2019 15:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simina şi-a sărbătorit "al doilea majorat" împreună cu prietenii din breasla muzicală, dar şi cu cei din presă, afişând o siluetă nouă după divorţul de artistul What's Up.

Întrebată cum se simte la 30 de ani, Simina a spus că "eu am făcut, de fapt, 18 ani". Îmbrăcată într-o rochie mini neagră, cu dantelă şi pene aplicate şi sandale înalte negre, managerul muzical e în cea mai bună formă.

Ce-şi doreşte de această aniversare specială? "Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, cumva, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum. Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţă personală. Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă nu ştiu, nu mi-e frică să învăţ şi am mai mult curaj să nu mai fiu mândră şi să nu mai fac lucruri din orgoliu. Sunt mult mai deschisă".

Citiţi şi:

Mihaela Rădulescu revine într-un nou proiect TV! Iată ce emisiune va prezenta

Ea este adevărata mamă a lui Fuego! Iată cum arată femeia care l-a adus pe lume pe unul dintre cei mai iubiţi artişti români

În afară de majorat, care e în topul aniversărilor ei de până acum, Simina a vorbit şi despre căsătoria ei cu What's Up.

Iată ce a spus Simina despre What’s Up, după divorţ

Mai multe