Wilmark: “Cotabiţă e prea pretenţios, preţios! Mă sufoc!”

13 octombrie 2014 14:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

La masa juriului “KidSing”, spiritele se încing de la o semifinală, la alta! Cei trei artişti-juraţi, Antonia, Gabriel Cotrabiţă şi Willmark, au tot mai multe divergenţe. Şi asta se întâmplă din cauza competiţiei tot mai strânse între copii sau din dorinţa de a se tachina reciproc, spre amuzamentul celor prezenţi.

Wilmark, energicul jurat de la “KidSing”, a fost pus în mare dificultate de discursul lui Gabriel Cotabiţă, la jurizarea unuia dintre participanţii la cea de-a doua semifinală a concursului. Cuvinte precum “vicisitudini” şi “peremptoriu” l-au făcut pe simpaticul Wilmark să scuture din cap şi să ceară explicaţii suplimentare: “Nici copilul de pe scenă nu înţelege în ce limbi străine vorbeşte. Cotabiţă e prea pretenţios, preţios. Mă sufoc!”, a spus Wilmark încercând să pronunţe cuvintele şi pocindu-le voit.

“Aceste cuvinte au fost spuse special pentru Wilmark, astfel încât să nu mai înţeleaga nimic!”, s-a amuzat Gabriel Cotabiţă pe seama colegului său.

În plus, tachinările la masa juriului au continuat şi când a venit vorba despre expresivitatea micilor concurenţi: “Nu ai cum să-i ceri unui copil să transmită ca un om mare!”, a susţinut Antonia.

“Tu te aştepti ca, la 13 ani, să aibă şi un divorţ la activ ca să cânte bine? Sau cum?”, a întrebat-o Gabriel Cotabiţă pe colega sa de jurizare. Acesta a continuat să susţină cât e de important ca mesajul să fie comunicat corect de cei care interpretează piesele: “In România, cei mai mulţi dintre cei care urcă pe scenă habar nu au să transmită. Rolul nostru aici este să-i învăţăm pe aceşti copii să transmită mesajul piesei”.

Mai multe