X Factor 2015. Delia s-a luat la «bătaie» cu un concurent pe scenă

7 septembrie 2015 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru X Factor 2015 au intrat în linie dreaptă. Un nou sezon revine la Antena 1 din 18 septembrie și toată lumea e pregătită, concurenții, jurații și, mai ales, fanii emisiunii. Pentru Delia, apropierea de showman-ul Horia Brenciu a însemnat mai mult chef de joacă pe scenă. Cei doi s-au întrecut în șotii în timpul preselecțiilor.

Delia s-a molipsit sezonul acesta de energia debordantă a showman-ului Horia Brenciu. Jurata de la X Factor 2015 a cântat, a dansat și a intrat în jocul concurenților, reușind nu o dată să-l pună în umbră pe Brenciu.

X Factor 2015. Delia, poreclită ”Prințesa războinică”

Unul dintre momentele care i-a surprins pe toți a fost o lecție de judo predată pe loc Deliei de un concurent. Pentru că acesta a mărturisit că știe judo, jurata de la Antena 1 nu a stat pe gânduri și l-a rugat s-o învețe câteva mișcări. Delia s-a dovedit a fi un talent înnăscut, iar dexteritatea cântăreței i-a adus o poreclă simpatică din partea colegului Ștefan Bănică: ”Ești cel puțin Prințesa războinică”, i-a spus Bănică.

X Factor 2015. Deea, de la sex pe ”Insula Iubirii” la emisiunea de talente

Infidela Deea de la ”Insula Iubirii” revine în atenția publicului la X Factor 2015. După scenele fierbinți care au dus la ruperea unei relații de patru ani, Deea a apărut în fața juriului de la emisiunea de talente îmbrăcată într-o bluză neagră transparentă și o fustă gri mulată. Rămâne de văzut dacă Delia, Horia și Ștefan au fost impresionați de frumoasa brunetă.

Noul sezon X Factor revine la Antena 1 din 18 septembrie, în fiecare vineri de la ora 20.30.  

Mai multe