X Factor 2015. Juraţii au cântat alături de un concurent pe scenă

3 octombrie 2015 16:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente unice vineri seară (2 octombrie) la X Factor 2015. Un concurent a reuşit să impresioneze juriul atât de mult, încât i-a făcut să cânte alături de el pe scena show-ului de talente.

Un tânăr concurent a avut privilegiul de a cânta în duet cu juraţii emisiunii, vineri seară, la X Factor 2015. Amir a mărturisit că l-a avut drept model pe Ștefan Bănică jr., pe care a şi încercat să îl imite.

X Factor 2015. Concurentul a fost provocat de Ștefan Bănică jr.

Amir a încercat să îl copieze pe Ștefan Bănică jr., dar din păcate nu avea o chitară la dispoziţie. Bănică jr. l-a provocat să îi cânte ceva, ba chiar i-a adus şi o chitară. În cele din urmă, concurentul l-a invitat pe acesta să cânte împreună la X Factor 2015.

Într-un final, cei trei jurați au ajuns pe scenă alături de Amir și au cântat împreună. A fost un moment inedit care nu a mai avut avut loc până acum la X Factor 2015.

"În momentul în care m-a strâns în brațe, am simțit că a așteptat momentul ăsta. Mi-a fost drag. E frumos când te uiți în urmă și vezi că lucrurile pe care le-ai făcut au însemnat ceva pentru oameni", a spus Ștefan Bănică, jurat la X Factor 2015.

Şi Amir a fost copleşit de emoţii: "A fost un vis ca pentru sufletul meu", a precizat Amir, care a primit trei "DA" din partea juriului și nu oricum, ci în timp ce cântau toți patru. 

X Factor 2015. Sezonul 5 vine cu noi surprize în regulament

Cel mai urmărit talent-show al celor de la Antena 1 a debutat vineri (18 septembrie) cu cel de-al cincilea sezon X Factor 2015. Pe lângă noii concurenţi ce vor intra în lupta pentru premiul de 100.000 de euro (bani impozabili n.r.) publicul va beneficia de posibilitatea de a fi parte a spectacolului prin noua facilitate pe care organizatorul o pune la dispoziţia acestora.

Jurații vor selecta dintre participanții în această etapă concurenții care vor intră pe o listă scurtă. Doar participanții (solo sau grupuri) care au primit un număr de 3 (trei) voturi favorabile (“Da”) din partea juraților vor intra pe lista scurtă.

Mai multe