X-Factor 2015. O casnică şi un profesor palestinian au cucerit juriul

5 octombrie 2015 15:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Seara cu talente pe bandă rulantă la X-Factor 2015. Concurenți foarte diferiți între ei, cu povești unice, dar toți având o voce remarcabilă i-au făcut pe Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică să îi aplaude la scenă deschisă.

Indiferent de mediul din care provin, de vârstă sau de meseria pe care o au, concurenții care au luat vineri seara trei de "da" au demonstrat că își merită din plin aprecierile. În vârstă de 33 de ani, Sidonia Prodan este casnică și mamă a doi băieți, de 17, respectiv 11 ani. A devenit mamă la o vârstă la care alte fete merg la școală, dar spune că familia ei este cea mai mare bucurie pe care i-a oferit-o viața.

X-Factor 2015. Povestea casnicei care i-a uluit pe juraţi

Sidonia nu a mai cântat în fața unui astfel de public, dar cu vocea și prin prezență i-au cucerit imediat pe jurați. "Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România”, i-a spus Horia Brenciu. "Ești de o simplitate dezarmantă, femeie! Ești răscolitoare”. 

Sidonia este din Cluj și a crescut fără cea care i-a dat viaţă. Mama ei a murit când ea avea doar 10 ani, în urma unui infarct și, din păcate, nu a putut să își audă fiica cântând. Cu tatăl nu prea a păstrat legatura, a trăit cu bunica. În familia ei mai toți au înclinații muzicale. Sidonia nu are studii muzicale, dar a cântat la diverse mici evenimente. Soțul ei a auzit-o prima dată cântând când au fost cu colindul, cu chitara, la niște prieteni și a rămas surprins.

X-Factor. O studentă la Paris i-a atras atenţia lui Dani Oţil

Un moment care i-a făcut pe jraţi să fie numai ochi şi urechi a fost cel al Danielei Rogovschi, o tânără de 22 de ani care studiază muzica la Paris. Blondina a atras imediat atenția, ba chiar i s-a spus că ar putea fi partenerea ideală pentru Dani. Și pentru că în ziua în care a venit la X Factor Daniela își sărbătorea ziua de naștere, prezentatorii show-ului X Factor i-au adus pe scenă un tort.

Concurenta i-a câștigat pe jurați nu numai cu vocea sa minunată, ci și cu modestia și povestea ei. Provine dintr-o familie de profesori de muzică, iar la Paris a ajuns prima dată în vizită la unul dintre frații ei și a decis să rămână la studii acolo. Bărbații din familia ei suferă de o maladie care le afectează auzul, fratele ei de la Paris lucrând ca profesor de limbaj al semnelor. Cu toate acestea, boala nu a afectat-o și pe ea, iar muzica este tot ce își dorește să facă.

X-Factor. A urcat pe scenă cu piciorul în ghips

Ghinionul de a-și fi rupt piciorul chiar înainte de audițiile X Factor s-a transformat în noroc pentru Teodora Constantin, care a venit pe scenă cu ghips cu tot! Aceasta a povestit că totul i se trage de la o pereche de pantofi cu toc. Tot răul spre bine însă, pentru că Teodora a cântat, a primit aplauze și trei de "da", iar la final a fost luată în brațe de Horia Brenciu. X Factor a fost cu noroc și pentru Rodica Tudor, aflată pentru a treia oară la audițiile show-ului. De data aceasta jurații au felicitat-o pentru progresele pe care le-a făcut tânăra de 25 de ani din București și i-au oferit şansa să meargă mai departe.

X-Factor. Concurentul acesta i-a adus pe juraţi pe scenă

Vineri seara, un concurent a făcut ce a făcut și a reușit o premieră, să îi aducă împreună pe aceeași scenă pe toți trei jurații. Amir Abu Zahed are 22 de ani, locuiește în București și este pe jumătate palestinian. Muncește ca profesor de chitară și a povestit că s-a apucat de muzică după ce, la patru ani, l-a văzut pe Ștefan Bănică la tv. Așa și-a dat seama cât de mult iubește muzica și a început să meargă la toate concertele juratului. Când avea 12 ani părinții lui au divorțat, iar asta l-a maturizat. Acum este farte apropiat de mama lui, căreia îi place să-i cânte. Are pe mână un tatuaj inspirat de melodia ”All of Me” a lui John Legend, pentru că i se pare o piesă foarte bună, iar pe gât are tatuată cheia sol. Amir a cântat atât de frumos încât l-a convins pe Ștefan Bănică să vină lângă el pe scenă pentru un duet. Cei doi au cântat împreună la chitară, apoi li s-au alăturat și Delia și Horia Brenciu pentru un moment memorabil.

Mai multe