X Factor 2021. Cine sunt cei trei concurenți din echipa lui Ștefan Bănică Jr. care merg la Dueluri

4 decembrie 2021 11:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ștefan Bănică Jr. a ales cei trei concurenți din categoria de vârstă 14-24 de ani care merg în etapa Duelurilor, în ediția de vineri, 3 decembrie, a emisiunii X Factor.

Ștefan Bănică a fost ultimul care a ales concurenți pentru Dueluri, după Delia, Florin Ristei și LoredanaJuratul X Factor a avut de ales din 12 băieți care au urcat pe scena Bootcamp-ului și au dat tot ce au avut mai bun pentru a-l convinge că au ceea ce e necesar pentru a trece în etapa Duelulilor.  Ștefan Bănică a avut misiunea să ocupe 3 scaune pentru următoarea etapă și nu i-a fost deloc ușor: el a oferit un loc anumitor concurenți, dar i-a ridicat în favoarea altora. 

Într-un final, mentorul X Factor a ales trei nume: Andrei Duțu, Ionuț Hanțig și Mihai Turbatu. Ei vor merge în următoarea etapă, a Duelilor și vor fi chiar cei care vor începe această probă. 

Ștefan Bănică, impresionat de Andrei Duțu: ”Țineți minte acest nume”

Andrei Duțu a primit numai cuvinte de laudă din partea metorului său. Concurentul a interpretat piesa ”Impossible”, a trupei Nothing But Thieves și l-a convis imediat pe Ștefan Bănică să îi ofere un scaun în etapa următoare. 

„La tine a fost pasiune, a fost atitudine, ca intensitate a fost peste repetiție. A fost un pachet. Deci iei loc pe scaun fără doar și poate. Țineți minte acest nume: Andrei Duțu”, a spus Ștefan Bănică despre Andrei Duțu.

Citește și: 

VIDEO Show total pe scena «X Factor». Delia și-a ales concurenții cu care merge în etapa umătoare

Cei patru jurați au anunțat de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei a primit grupa de Fete, în timp ce Delia lucrează anul acesta cu Grupurile. Loredana este mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică al grupei de Băieți.

Mai multe