X Factor preselecţii: Florin Răduţă, cea mai bună voce din acest sezon

26 septembrie 2015 12:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

X Factor preselecţii.Un concurent fidel al talent-show-urilor de la noi din ţară a impresionat juriul emisiunii de la Antena 1. Florin Răduţă a fost prezent în trei sezoane consecutive ale emisiunii Vocea României, în ultimul dintre ele întorcând toate cele patru scaune ale antrenorilor, iar acum s-a prezentat în faţa celor trei juraţi.

X Factor preselecţii. Cel mai bun moment al celei de-a doua ediţii a talent-show-ului difuzat de Antena 1 a fost ultima audiţie a serii. Florin Răduţă a impresionat juriul făcându-l KO, după cum recunoştea Ştefan Bănică Jr. la finalul prestaţiei. "Băi, eşti nebun? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap, aşa ai fost", spune, extaziat, Ştefan Bănică.

X Factor preselecţii. Vezi prestaţia lui Florin Răduţă

X Factor preselecţii. Brenciu: «tu ai cea mai bună voce din România»

X Factor preselecţii. Ştefan Bănică Jr. nu a fost singur jurat impresionat de prestaţia lui Florin Răduţă. Delia, dar mai ales Horia Brenciu au avut cuvinte măgulitoare la adresa concurentului. "M-ai şocat", a spus Delia, pentru ca Horia Brenciu să fie tranşant. "Am întâlnit şi ascultat mulţi cântăreţi, dar tu ai cea mai bună voce din România".

X Factor preselecţii. Florin Răduţă, o poveste de viaţă incredibilă

Florin Răduţă a rămas fără ambii părinţi la vârsta de un an, când aceştia au divorţat. Rămas în grija bunicii, o femeie simplă cu posibilităţi reduse, Tânărul nu şi-a urmat talentul şi a încercat să-şi ajute familia. La 18 ani a plecat în Anglia unde a lucrat ca şi ospătar, dar nu a stat foarte mult. S-a întors în România şi încearcă să-ţi urmeze visul. Ajuns la 20 de ani, solistul nu este la prima experienţă în cadrul unui talent-show.

X Factor preselecţii. Florin Răduţă a participat şi la Vocea României

Florin Răduţă a fost concurent şi la Vocea României. În cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului difuzat de Pro Tv, tânărul din Târgovişte întorcea toate cele patru scaune ale antrenorilor. Nu a fost uşor pentru că audiţia pe nevăzute câştigătoare a venit abia după cea de+a treia încercare. Înn prima ediţie tânărul nu a trecut de prima etapă, în cel de-al doilea sezon, scaunele nu s-au întors, doar interpretarea piesei "When a man loves a woman" din cadrul audiţiilor din 2014 reuşind să se ridice la înălţimea aşteptărilor celor patru antrenori.

Mai multe