Xenti Runceanu s-a însurat! Primele imagini cu mireasa

14 mai 2016 15:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Xenti Runceanu, cunoscut publicului de când facea parte din trupa No Comment, s-a insurat sâmbătă cu iubita lui Florentina! Cei doi s-au căsătorit civil, vara trecută în oraşul lor natal, Buzău, iar la eveniment au participat rude şi prieteni apropiaţi, printre care ţi artistele de la Amadeus.

Xenti Runceanu nu mai este un brăbat liber! Solistul fostei trupe No Comment, care în prezent compune şi produce piese pentru alţi artişti, s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Florentina. ceremonia a avut loc la o biserică din capitală, urmată de o petrecere la care au participat 100 de invitaţi. Vara trecută,cei doi s-au cununat civil la Buzău pentru a-i avea alături pe membrii familiilor lor.

Xenti şi Florentina s-au cununat civil  exact la doi ani de când s-au cunoscut. Aleasa lui este pasionată tot de muzică, este violonista şi a avut colaborări chiar şi cu trupa Amadeus.

"MĂ bucur enorm pentru ei. Florentina este o fată extraordinară! Cred că nu există om care să o cunoască şi care să nu mă aprobe. Sunt superbi împreună şi ne bucurăm cu toţii că avem încă o persoană în familie care preia numele Runceanu”, declara Andreea Runceanu, din trupa Amadeus, sora lui Xenti.

Xenti si Andreea Runceanu sunt verii regretatei artiste Mihaela Runceanu.

În 1998, Xenti a lansat alături de Răzvan Trandafir, trupa No Comment cu care au cucerit publicul şi topurile cu piese precum „Eşti atât de frumoasă” sau „La noapte am să te fur”.

Mai multe