Xonia a provocat un scandal uriaş după ce a pozat sexy la un monument de cultură

28 august 2017 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pictorial de-a dreptul scandalos la Memorialul Holocaustului din Capitală. Xonia a încis spiritele pe contul ei de socializare după ce s-a expus în sutien şi pantaloni scurţi pentru a-şi promova noua piesă. Printre cei care au remarcat că a slăbit spectaculos şi arată foarte bine, s-au numărat însă şi voci care au pus-o la zid pentru îndrăzneala de a poza într-un astfel de loc. Ea a stârnit un val de revoltă printre fani, care nu au menajat-o deloc.

Şedinţele foto sexy sunt la ordinea zilei printre artistele momentului. Xonia (28 de ani) a călcat însă pe bec cu ultimul ei pictorial în care a schimbat mai multe ţinute îndrăzneţe. Nu hainele au fost acum problema, ci locul ales de artistă pentru a face aceste fotografii. În apropierea Parcului Cişmigiu există Memorialul Holocaustului, iar solistei i s-a părut că aici ar putea ieşi cele mai bune imagini pentru a-şi prmova noul single. Ceea ce nu a luat ea în calcul a fost tocmai valul de revoltă pe care l-a provocat după ce a publicat aceste poze. "Oamenii ăia au murit gazaţi, iar tu mergi la monumentul lor ca să-ţi expui c**ul descoperit? Urât!", a fost una dintre reacţiile care au făcut-o pe Xonia să se întrebe dacă a luat decizia cea mai bună.

Monumentul a fost ridicat în memoria celor 250.000 de evrei care murit după ce au fost deportaţi în Transnistria. În mod normal pentru a face fotografii aici artista ar fi trebuit să obţină o aprobare de la Instiututul Naţional pentru Studierea Holocaustului "Ellie Wiesel" din România, ceea ce nu s-a întâmplat. "Vom analiza şi noi să vedem exact ce s-a întâmplat şi categoric aceste poze, mai ales dacă ajung către publicul larg, nu suntem de acord cu ele", a spus Elisabeth Ungureanu, şefa Departamentului de Comunicare a Institutului, într-o intervenţie telefonică la Antena 1.  Artista a refuzat să comenteze imaginile.     

Mai multe