Xonia, cu chiloţii-franjuri la petrecere!

25 februarie 2016 15:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Xonia a fost una dintre cele mai sexy apariţii la Ok! Golden Night. Cântăreaţa a purtat o rochie neagră lungă până în pământ, dar despicată pe părţi, care i-a pus picioarele în evidenţă şi nu numai. Dincolo de imaginea provocatoare, artista a lăsat să se vadă mai mult decât îşi dorea.

Xonia (26 de ani) a fost o prezenţă răvăşitoare, miercuri seară *24 februarie), la OK! Golden Night. Blonda a purtat o rochie fină, de culoare neagră, destul de transparentă. Nu şi-a expus cu generozitate doar formele, ci şi lenjeria intimă. Artista a întors multe priviri cu ţinuta ei prin care s-a văzut tot.

Atunci când a ajuns la panou, rochia i s-a prins între picioare, nu se ştie cum, iar priveliştea oferită fotojurnaliştilor a fost... generoasă.

Fără să bănuiască faptul că a atras atenţia asupra ei, cântăreaţa a acceptat să fie fotografiată din toate unghiurile, astfel în mai multe imagini, solistei i se vede chiar şi ce poartă pe dedesubt. Este vorba despre o pereche de chiloţei cu franjuri la fel de sexy ca şi ţinuta Xoniei, cu care blondina a făcut furori.

În trecut, Xonia nu era la fel de îndrăzneaţă în materie de vestimentaţie. Artista s-a luptat să slăbească, dar de când a dat jos 16 kilograme se pare că rochiile sexy au devenit preferatele ei.  

Mai multe