Xonia, hărţuită înainte de nuntă! Artista are probleme serioase

18 aprilie 2016 7:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața stârnește fanteziile multor admiratori, care se pare că nu se limitează numai la a-i trimite mesaje frumoase. Deşi e la un pas de nuntă, Xonia are probleme cu fanii de la care primeşte nu doar laude. Originară din Melbourne, Australia, Xonia (26 de ani) este de doi ani într-o „relație serioasă” cu Albert (21 de ani) şi cei doi se pregătesc să o oficializeze.

Dincolo de scenă, Xonia susţine că are o viaţă normală ca oricare altă femeie. Face curăţenie şi ordine în casă, însă statutul de vedetă începe să-i dea dureri de cap la propriu. Artista a avut şi încă mai are de tras cu admiratorii care unoeri se situează la limita bunului simţ.  

"Sunt sociabilă, deci nu foarte greu de abordat. Într-adevăr, am avut câteva propuneri indecente din partea unor fani, însă le-am evitat. Până acum nu mi-a reproșat nimeni că «sunt cu nasul pe sus» (cu excepția unui vânzător de shaorma, deranjat că artista nu i-a oferit un autograf la primele ore ale dimineții pentru că nu avea în geantă niciun pix – n.r.). Cred că e foarte important să încerci să înțelegi că oamenii sunt diferiți și că fiecare se exprimă într-un fel anume, de aceea nu trebuie să judecăm pe nimeni. Am avut parte și de cereri în căsătorie de la fani. Nu m-au deranjat, le-am luat ca pe un compliment. Pentru mine, căsătoria nu e o glumă. Iau în serios acest cuvânt deoarece are o semnificație importantă. Când decizi să faci acest pas, ești sigur că ai lângă tine omul cu care vrei să-ți întemeiezi o familie, alături de care vrei să îmbătrânești. Mesaje ciudate primesc, dar, atât timp cât se păstrează o limită a bunului-simț, nu mă deranjează. Sunt într-o relație serioasă de doi ani. Sunt într-un loc foarte bun din punct de vedere emoțional deoarece iubesc și sunt iubită cu adevărat", a declarat artista într-un interviu acordat www.ziarulring.ro.

Mai multe