Yamira este topită după cea mai bună frișcă din lume

25 aprilie 2017 12:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Yamira a avut parte de a doua lună de miere, alături de soțul său, Mihai Save, în Franța, grație concursului organizat de Le Château - Castelul din Inima Capitalei.

Cei doi și-au organizat nunta perfectă, în luna septembrie a anului trecut, în decorul de poveste din Le Château și au reușit să câștige marele premiu al concursului, ce a constat într-o vacanță de o săptămână, la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franța.

Pentru că s-au simțit ca un prinț și o prințesă la Castel, cei doi s-au răsfățat unul pe altul și au gustat din delicioasele preparate din bucătăria franceză. Cel mai mult le-a plăcut faimoasa frișcă de Chantilly, celebră în toată lumea pentru gustul și consistența incredibile.

De asemenea, Yamira și Mihai au vizitat Parisul și împrejurimile, bucurându-se cele cele câteva zile libere pentru a se odihni și pentru a se relaxa în cea mai romantică destinație din lume. “A fost o a doua lună de miere perfectă pentru noi, mulțumită echipei Le Château și șansei de a câștiga concursul organizat de aceștia”, a declarat Yamira la întoarcerea în țară.

Mai multe