"Zâna" vitezomană dă vina pe radar că a rămas fără permis

4 septembrie 2014 23:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin a rămas fără permis pentru trei luni şi s-a ales cu o amendă usturătoare în luna martie, după ce a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 104 kilometri pe ora.

Dacă iniţal a spus că va respecta decizia Poliţiei Rutiere, Andreea Marin (39 de ani) s-a răzgândit şi a contestat procesul verbal în instanţă. Aşa a mai câştigat luni bune la volan, abia joi având loc un prim termen al procesului deschis la Judecătoria Sectorului 1.

Vedeta şi-a trimis avocatul să o reprezinte şi să facă tot posibilul pentru a-i recupera permisul sau a mai trage de timp. Aşa că a cerut imaginile înregistrate de aparatul radar, mizând pe marja de eroare a aparatului, însă judecătorul nu a putut fi înduplecat. Nu a fost de acord cu tergiversarea procesului şi a anunţat următorul termen în doar o săptămână.Trei luni fără permis pot părea o veşnicie pentru Andreea Marin. Bruneta bate Bucureştiul în lung şi-n lat la volanul bolidului ei. Numai miercuri, fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă alergând de la o clinică de înfrumuseţare, la un magazin de haine pentru copii şi altul de mâncare pentru animale.

Mai multe