Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

24 noiembrie 2020 13:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat. Băiatul dur și-a arătat toate slăbiciunile și sensibilitatea.

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, în ediția 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”. Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neașteptat, emoționant, pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Deși a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toți că are o inimă de aur. „Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag. Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta și că regret faptul că pleacă. "Mă simt de parcă m-am îndrăgostit pentru a doua oară în viața mea, iar gagica mi-a dat papucii. M-am atașat de toți de aici", s spus Zanni.

Ionuț Belei a întrebat dacă nu cumva Sorin Bontea poate face vreo magie sau poate folosi vreo amuletă ca să-l salveze pe Zannidache, dar de data aceasta, verdictul nu se poate schimba. Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când tânărul din echipa lui Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu. Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Zannidache Hubert Edmond este protejatul lui Alex Velea

A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția! Protejatul lui Alex Velea i-a impresionat pe jurații de la ”Chefi la cuțite”. Nu doar cu povestea lui de viață ci și cu preparatul pe care l-a gătit. Zannidache Hubert Edmond, cunoscut de prieteni mai ales ca Zanni, a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să-și demonstreze că poate să facă orice în viață.

Tânărul de 22 de ani are o poveste de viață impresionantă. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Zanni a crescut în niște condiții greu de imaginat. Existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi viața lui avea să se schimbe. „Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni la ”Chefi la cuțite”.

Citește și:

Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate! Iubita lui Smiley a filmat pentru o reclamă

Povestea Claudiei Radu, concurentă la "Chefi la cuțite": "Aveam tot felul de porecle legate de grași, am fost subestimată!"

Mai multe