«Zăvo a venit cu un braț de flori la mormântul Mărioarei»

17 aprilie 2018 19:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu s-a certat la cuțite cu mama ei, pe averea familiei, însă acum regretă tot acest circ, și merge adesea la Cimitirul ”Eternitatea”, unde Mărioara își doarme somnul de veci, pentru a-i aprinde lumânări.

Și zilele trecute a trecut pe acolo, pentru a împărți mâncare, la trei ani de la decesul femeii.”Oana a fost la cimitir, a făcut o pomană, era foarte tristă. Erau o grămadă de mașini de-alea mai deosebite, în parcare, au venit mai multe persoane”, ne-a spus o doamnă care vindea flori la intrare.Pe 17 aprilie 2015, Mărioara Zăvoranu a încetat din viață, la vârsta de 67 de ani, din cauza unei insuficiențe renale.Oana le-a spus recent apropiaților că Mărioara ar fi tare mândră de ea, căci a făcut numai investiții inspirate din banii moșteniți.

Și-a lansat un parfum  și a deschis o clinică medicală, în buricul Capitalei, care merge ca pe roate. Vedeta tv a vândut acțiunile avute la Cimitirul ”Eternitatea”, pe care le-a moștenit de la mama sa, pe motiv că era prea mare bătaie de cap ca să se ocupe și de acest loc.Zăvo deținea 54% din acțiuni, așa că ar fi primit bani frumoși, în jur de câteva sute de mii de euro, potrivit unor surse.

Mai multe