Zăvo a venit la poliţie cu ochelari de sudor de 500 de euro

3 aprilie 2018 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

În loc să facă pregătiri pentru Paşte, Oana Zăvoranu dă cu subsemnatul pe la Poliţie, după ce a făcut o plângere împotriva fostului ei soţ, Pepe, pe care îl acuză că i-a şifonat imaginea pe la tv. Ieri, bruneta a vrut să şocheze şi a şi reuşit, cu look-ul ei de filme SF.

Termometrele indicau marți, 3 aprilie, la Bucureşti, în jurul orelor 14.00, temperaturi de 16 grade Celsius. Soarele strălucea cu putere, aşa că Oana Zăvoranu a simţit nevoia să-şi protejeze ochii cu ajutorul unor ochelari demni de filmele SF. Diva de Dorobanţi şi-a făcut apariţia pe strada Valeriu Branişte, din Capitală, la sediul Secţiei 10 Poliţie, acolo unde a fost audiată mai bine de patru ore, în calitate de persoană vătămată.

Pentru că i-ar fi stricat imaginea, aceasta cere de la fostul ei soţ Pascu Ionuţ Nicolae, alias Pepe, suma de 500.000 de euro, aşa că a trebuit să-i convingă pe oamenii legii că a fost defăimată în cei aproape cinci ani de la data introducerii divorţului. Nu ştim dacă i-a convins, însă cu siguranţă i-a lăsat cu gura căscată când a intrat în sală.

Îmbrăcată într-o ţinută sport, cu o jachetă alb cu roşu, blugi şi adidaşi albi, aceasta a ieşit în evidenţă cu ochelarii de soare asemănători cu masca pe care o poartă sudorii. Modelul se numeşte Mikita Mylon şi costă în jur de 500 de euro, adică echivalentul unei vacanţe pe litoralul românesc. â

Şi Anda Adam s-a afişat cu o astfel de pereche încă de anul trecut. Zăvo nu a venit singură, ci însoţită de Alex Ashraf, soţul ei care a flancat-o până la intrarea în sediu. La plecare, Oana ne-a declarat: ”Nu o să-l iert niciodată pe fostul meu soţ, să-l ierte Dumnezeu! Iar cu cei 500.000 de euro pe care îi voi primi de la el, nu ştiu ce voi face, că doar nu-s Pepe, ca să calculez în avans”. 

Mai multe