Zăvo continuă dezvăluirile despre fostul soţ: "Pepe o înşală pe Raluca la greu"

29 iulie 2014 8:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitată, aseară, în emisiunea "Un show păctos", Oana Zăvoranu a vorbit, din nou, despre Pepe, despre căsnicia ei cu solistul, dar şi despre amantlâcul cu Tudy.

Au trecut trei ani de când a divorţat de Pepe, dar are şi acum în minte toate momentele plăcute şi mai puţin plăcute prin care a trecut în căsnicie.

Oana Zăvoranu insistă însă pe o idee: Pepe a înşelat-o de mai multe ori, iar căsnicia lor scârţâia serios în momentul în care ea s-a aruncat în braţele lui Tudy. Mai mult, bruneta susţine că şi actuala soţie a artistului, Raluca Pastramă, e înşelată.

"E bandit şi escroc sentimental. O înşală şi pe Raluca la greu, de îi sar ochii din cap", a spus ea.

De Tudy m-am îndrăgostit nebuneşte. Pepe nu era 100% un bărbat de lăsat, era un tip cu care puteai comunica, era familist, lăsând la o parte defectele lui. Dar dragostea de Tudy mă orbise. El nu mi-a putut ierta mie faptul că, după şapte ani, mi-am permis să mă îndrăgostesc şi eu de un bărbat. El făcea ce făcea, iar eu, pentru că am făcut-o o dată, am fost răstignită. Întotdeauna femeia e blamată. Tudy este şi el o victimă în această poveste. El mi-a trimis acel filmuleţ din dragoste prea mare. Pepe şi-a arătat oftica atunci când a văzut că l-am înşelat cu un bărbat mai frumos", a dezvăluit Oana, la Antena 1.

Mai multe