Vedetele s-au transformat în spioni! Iată motivul

29 octombrie 2015 19:37   Vedete
Ultima actualizare:

Au intrat pentru o seară în pielea personajului James Bond. Vedetele autohtone s-au transformat în spioni, la cea mai tare petrcere tematică a anului, organizată de revista Ok!. Or fi fost domnii eleganţi, dar doamnele au atras toate privirile. Rochiile lungi şi sexy le-au scos în evidenţă trupurile apetisante.

Universul imaginat de scriitorul britanic Ian Fleming în cărţile de ficţiune James Bond a fost recreat în Capitală la James Bond Party, eveniment organizat de revista Ok!. Domnii, îmbrăcaţi la patru ace, au intrat pentru o seară în pielea celebrului spion britanic, iar partenerele lor au făcut senzaţie în rochii elegante.

Agentul secret "number one" a fost nimeni altul decât celebrul Dezbrăcatu', care a venit să ia la cald pulsul evenimentului.Ca un veritabil James Bond, el a atras ca un magnet atenţia femeilor frumoase. De cum l-au reperat, Cristina Spătar şi Claudia Pătrăşcanu nu s-au lăsat până nu au făcut poze cu prezentatorul Cronicii Cârcotaşilor.

Extrem de elegantă într-o rochie neagră, lungă şi cu sânii la vedere, Cristina Spătar ştie cum se poartă o fată pe placul lui James Bond: scoate arma când e la ananghie: „Da, am arma, am arma, vedeţi dacă mă mai întrebaţi multe lucruri indiscrete scot arma, da?”. 

Şi Andreea Bănică a avut o apariţie de senzaţie. Blonda s-a pregătit toată ziua pentru a atrage toate privirile domnilor. „Eu sunt propria mea armă, nu-mi trebuie o altă armă. Eu deschid gura şi mă apăr”, a explicat artista.

Petrecerea a fost un succes, iar vedetele noastre nici nu au simţit când a trecut timpul. „Pot să zic că au fost cam 700 de invitaţi şi ne-a surprins că a venit atâta lume şi ne bucurăm că au venit şi s-au simţit bine”, a declarat Elena Stoichiță, redactorul șef al revistei OK! Magazine.

Mai multe