VIDEO Al Bano te învaţă ce vin să alegi pentru o seară cu persoana iubită

20 ianuarie 2015 0:15   Vedete
Ultima actualizare:

Când spui Al Bano, te gândeşti automat la succesul lui muzical, dar ştiaţi că artistul este şi un renumit viticultor? Aflăm chiar de la îndrăgitul cântăreţ cum trebuie savurat un vin, mai ales în compania persoanei iubite, într-un interviu de colecţie!

Născut într-o zonă viticolă, Al Bano a fost mereu pasionat de...vin. Pentru că provenea dintr-o familie săracă, a trebuit să muncească mult pentru a-şi îndeplini visul de a avea propria cultură de viţă de vie.

„Eu am vrut să mă fac cântăreţ, nu agricultor. Aşa că, după ceva ani de studiu, am decis că viaţa mea trebuie să continue în afara Pugliei (n.r - regiune din Italia din care provine artistul). Am luat un tren din sudul Italiei, m-am dus la Milano şi i-am spus tatălui meu că, într-o zi, când voi avea succes, mă voi întoarce, o să cultiv viţă de vie şi primul vin obţinut va purta numele lui", a declarat îndrăgitul cântăreţ pentru emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 23.30, la Prima TV.

Vinul, în viziunea marelui artist, trebuie ales cu grijă, în special când îl bei alături de persoana iubită. Eu cred că toate vinurile, şi nu o spun pentru că sunt ale mele, sunt fantastice. Trebuie să vezi mereu ce mănânci, la ce oră, ce anotimp este, dacă merge un vin rose, unul alb sau unul roşu", a mai spus Al Bano, la Prima TV.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia integrală de luni, 19 ianuarie.

Mai multe