VIDEO Aţi ascultat noul cântec care face ravagii pe Internet? Sună mai bine decât «Gangnam Style»

12 septembrie 2013 17:43   Vedete
Ultima actualizare:

De o săptămână, toţi se întreabă un lucru: ce sunet scoate vulpea? Cei care au lansat provocarea sunt membrii trupei umoristice Ylvis, din Norvegia.

Cântecul intitulat "The Fox" a fost postat pe Youtube pe 3 septembrie, iar până în data de 12 videoclipul a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

Succesul acestuia aminteşte de fenomenalul "Gangnam Style" al lui Psy, care a avut nevoie de doar şase luni peste a acumula un miliard şi jumătate de vizualizări.

Trupa Ylvis este formată de frații Bard și Vegard Ylvisaker, cunoscuți pentru show-urile umoristice televizate. Cel mai recent se numește "I Kveld met Ylvis" (O seară cu Ylvis), difuzat de TV Norge. "The Fox" a fost înregistrată pentru al treilea sezon al show-ului, ca promo.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei Billboard din Statele Unite ale Americii, Bard a descris procesul prin care a luat nastere piesa: "Stateam si ne gandeam la lucruri si idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o... vulpe. Procesul a fost completat de producatorii de la Stargate care ne-au dat o mana de ajutor pentru finalizarea acestei melodii".

Virala melodie a cucerit topurile iTunes din cel putin 15 tari si a ocupat zile intregi prima pozitie in topurile din Norvegia si Finlanda. Ylvis au fost pe deplin surprinsi de succesul de care se bucura piesa. Bard Ylvissaker a declarat ca "am fost socati de reactia publicului. Melodia trebuia sa distreze cativa norvegieni pentru 3 minute si atat".

Dacă doriţi să mai ascultaţi altceva în afară de "The Fox", puteţi încerca "The Stonehenge", "Work It" sau "Jan Egeland". Versurile sunt speciale.

Mai multe