VIDEO Băieţii de la Fly Project şi-au învins teama de cutremure. Află cum au reuşit!

17 octombrie 2013 13:17   Vedete
Ultima actualizare:

În această lună, chiar în perioada în care două cutremure din Vrancea s-au resimţit şi la Bucureşti, băieţii de la Fly Project au ales să se cocoţeze pe cea mai înaltă clădire din Capitală şi din ţară, unde să facă o şedinţă foto inedită. S-au interesat, în prealabil, ce s-ar întâmpla dacă seismul i-ar prinde la înălţime.

Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România, a fost locaţia aleasă de Tudor şi Dan pentru o şedinţă foto care promovează single-ul Toca Toca. Au stat în jur de 6 ore la 137 de metri înălţime, pentru a prinde atât lumina zilei, cât şi luminile oraşului din timpul nopţii.

„Am întrebat cum suportă clădirea un seism mai mare şi ni s-a garantat că nu vom simţi nimic, că nu se va balansa clădirea. Oricum, acolo, sus, ne-am învins teama de orice cutremur care ne-ar prinde într-un apartament obişnuit de la etajul 9", au declarat băieţii.

Piesa lor a ajuns la peste 1,4 milioane de vizualizări, exclusiv pe canalul oficial de YouTube al Fly Records, fiind deja pe locul 1 în topuri în Serbia.

Mai multe