VIDEO De ADIO! Cele mai bune piese pentru cel mai trist moment

2 august 2013 12:27   Vedete
Ultima actualizare:

Iată cele mai bune nouă melodii despre despărţiri care au ajuns în topurile internaţionale.

1. Adele - Someone Like You

Piesa lui Adele a fost prima melodie de-a cântăreţei care a ajuns pe locul unu în topurile britanice şi este una dintre cele mai downloadate melodii ale tuturor timpurilor.

2. Justin Timberlake - Cry Me A River

Deşi Justin nu a recunoscut niciodată că melodia este despre fosta lui iubită, Britney Speara, în clip apare o domnişoară care seamană izbitor cu artistă. Mai mult, Justin a spus că piesa este inspirată de o ceartă cu Britney.

3. Britney Spears - Everytime

Când a auzit melodia lui Justin, Britney i-a răspuns în forma piesei "Everytime", deşi mesajul transmis de cânţăreaţă este unul care cere iertare, nu unul dur ca cel al lui Justin.

4. Usher - Burn

Inspirată de finalul relaţiei cu membra TLC, Chilli, melodia lui Usher a dominat clasamentele din întreaga lume şi a stat opt săptămâni în fruntea Us Billboard Hot 100.

5. Taylor Swift - Dear John

Taylor Swift este cunoscută pentru melodiile despre despărţiri, dar cea mai des menţionată e "Dear John". Artista îl acuză pe John Mayer că şi-a bătut joc de ea pe durata relaţiei lor.

6. John Mayer - Paper Doll

Nici John nu a stat degeaba după ce a auzit piesa lui Taylor şi a scris o melodie în care îi arată fostei iubite că nu e tocmai plăcut când cineva scrie despre tine.

7. Katy Perry - Wide Awake

Piesa despre fostul soţ al lui Katy, Russell Brand a fost una dintre primele mult mai personale ale artistei, dar a prins foarte bine în rândul fanilor. Ca multe melodii de-ale lui Katy, "Wide Awake" a fost un adevărat succes.

8. Rihanna - Cold Case Love

Rihanna a scris piesa după ce a fost bătută de iubitul ei de pe atunci, Chris Brown. Vedeta a recunoscut mai târziu că relaţia lor a stat la baza versurilor.

9. Pink - So What

Artista a scris melodia despre fostul ei soţ, Carey Hart. Deşi îl acuză că a folosit-o, se pare că cei doi au trecut peste problemele lor. Pink şi Carey s-au împăcat şi chiar au un copil împreună.

Mai multe