VIDEO Delia şi Speak, un cuplu fierbinte în noul videoclip "A lu’ Mamaia"

3 iunie 2014 13:17   Vedete
Ultima actualizare:

S-a lansat videoclipul pentru Imnul Mamaia 2014 care se numeşte "A lu' Mamaia" şi este interpretat de Delia şi Speak , care au început colaborarea în laboratoarele HaHaHa Production

Muzica a fost compusă de Smiley şi Maxx Kissaru, iar versurile au fost scrise de Smiley, Speak, DOC şi Micu Dorian. Videoclipul a fost realizat de Evil Twin Studios, în regia lui Spike, cu Tudor Panduru D.O.P. şi este o coproducţie Cat Music şi Ha Ha Ha Production.Filmările au avut loc în staţiunea Mamaia şi au durat timp de 2 zile. În clip îşi face apariţia şi primarul Constanţei - Radu Mazare, bandul Deliei şi Cabron.

"A fost fun la filmările clipului. Am stat 2 zile în Mamaia şi, pe lângă orele de filmat, am şi savurat staţiunea. Am cântat, am dansat, m-am simţit ca în tabară, alături de prieteni şi oameni frumoşi", a povestit Delia.

"Mă bucur că am ajuns în etapa în care sunt cel mai nerăbdator! Acest proiect beneficiază de munca a câtorva zeci de oameni, toţi super profesionişti, care au reuşit să faca totul la un nivel superior", a spus şi Speak.

Reporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timpul filmărilor şi vă oferim şi câteva cadre de pe plajă cu Delia şi Speak.

Mai multe