VIDEO EXCLUSIV Dana Săvuică, petrecere fastuoasă la împlinirea a 45 de ani. Ce cadou excentric a primit

27 ianuarie 2015 0:27   Vedete
Ultima actualizare:

Dana Săvuică şi-a sărbătorit ziua de naştere în stil rusesc! Blondina a avut invitat la eveniment doar persoane dragi, la loc de cinste aflându-se chiar Zina Dumitrescu.

Petrecere cu fast într-un luxos restaurant din Capitală! Dana Săvuică şi-a sărbătorit a 45-a aniversare alături de cei mai buni prieteni.

"Mi-am dorit foarte mult să fie şi prieteni vechi şi prieteni noi. Una dintre cele mai mari bucurii este prezenţa Zinei Dumitrescu lângă mine", a declarat Dana la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, la Prima TV.

Îmbrăcată elegant, ca întotdeauna, Zina Dumitrescu a fost însoţită la ziua Danei Săvuică de Ionuţ Casian, proprietarul căminului unde locuieşte acum. "Mama Modei" a părut destul de bucuroasă că a fost alături de Dana şi că, după mult timp, a putut participa la o petrecere ca pe vremuri. Zina Dumitrescu a mărturisit că se simte foarte bine şi i-a făcut şi o urare sărbătoritei.

"Slavă Domnului, sunt bine, sănătoasă, voioasă. Mă bucur că îmi revăd copiii aici. Îi doresc Danei să fie sănătoasă şi să aibă mult noroc în viaţă", a spus ea.

Cum era de aşteptat, Dana Săvuică a primit numeroase cadouri din partea invitaţilor. Printre cele mai "ciudate" se numără un bici şi o pereche de cătuşe, pe care i le-a dăruit actriţa Cristina Cioran.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV, dar şi ediţia de luni, 26 ianuarie.

Mai multe