VIDEO EXCLUSIV Misha, din nou pe scenă! Soția lui Connect-R a slăbit mult

23 ianuarie 2015 0:16   Vedete
Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai sexy soliste autohtone! Misha (23 de ani), soţia lui Connect-R, are un chip angelic şi un trup de sirenă!

De aceea, după ce a născut, solista a tras din greu la sală pentru a reveni la formele de dinaintea nașterii fetiței ei.

Deocamdată, Misha şi Connect-R nu-şi doresc să repete prea devreme experienţa de părinţi, concentrându-se mai mult pe cariera muzicală.

"Maya este încă micuţă şi ne-ar fi greu cu încă un bebeluş. Pe lângă asta, este evident că atâta timp cât am scos un nou single şi reîncep concertele nu mă gândesc la un frăţior sau la o surioară pentru ea. Probabil, peste vreo 2-3 ani", a precizat ea la Prima TV.

"Am reuşit să dau jos 23 kg şi  mai vreau să dau încă 3. Aşa voi ajunge la 50 kg, greutatea pe care o aveam înainte de a deveni mămică. Mănânc fructe, legume, peşte, pui, vită, iar în weekend mă răsfăţ cu nişte paste sau cu pizza. Fac şi sport, de câteva ori pe săptămână", a dezvăluit aceasta la emisiunea ''Click!'', de la Prima TV, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30.

Deasemenea, blondina a ținut să precizeze că a scos un single nou și va reîncepe concertele alături de Dj Sava.

"Am scos un nou single. Se numește ''Te strig''. E o piesă la care eu țin foarte mult pentru că e făcută de soțul meu. Ştefan îmi vorbeşte despre muzică şi în somn, şi când mâncăm, şi când ne plimbăm. Sunt norocoasă că îl am lângă mine, e un om foarte talentat, de la care am de învăţat enorm. El îmi dă mereu încredere în mine", a mărturisit cântăreața.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click!, dar şi ediţia integrală de joi, 22 ianuarie.

Mai multe