VIDEO EXCLUSIV Rita Mureşan, vacanţă de vis în Dubai

29 ianuarie 2015 1:27   Vedete
Ultima actualizare:

Designerul Rita Mureşan a povestit în cadrul emisiunii Click! de la Prima Tv de miercuri cum s-a distrat în vacanţa din Dubai şi a comentat ţinutele vedetelor de la gala Sag Awards.

Designerul a plecat într-o vacanţă la Dubai împreună cu cele două fiice ale sale, Gloria şi Rebeca. "A fost foarte frumoasă. Am fost cu fetele mele. Am plecat pentru că era foarte frig în ţară şi ne-am hotărât să plecăm pentru şase zile. Ne-am întâlnit cu mai mulţi prieteni acolo, dar şi cu Liam Neeson", a povestit Rita Mureşan.

Aflată în platoul emisiunii Click! de la Prima TV de de miercuri seară, creatoarea a comentat ţinutele actorilor de la Hollywood. Sofia Vergara a fost apreciată pentru alegerea făcută: "În primul rând este îmbrăcată în roşu, culoarea mea preferată cu care nu poate da greş. Este o femeie frumoasă şi după cum observăm nici machiajul nu este deranjant şi se potriveşte cu bărbatul asta al ei de minune".

Vezi în clipul de mai jos şi verdictele Ritei Mureşan pentru ţinutele actriţelor Jennifer Aniston, Reese Whiterspoon şi a actorului Matthew McConaughey.

Aici găseşti arhiva emisiunilor Click!, de la Prima TV.

Mai multe