VIDEO Striptease cu Joe Cocker pe scena de la Sala Palatului

4 august 2013 21:13   Vedete
Ultima actualizare:

Fani de toate vârstele au ştiut melodiile celebre pe care Joe le-a introdus şi in programul său de la Sala Palatului: "Unchain My Heart", "You Are So Beautiful", "N'Oubliez Jamais" etc. Fiecare piesă a fost dansată şi aplaudată, chiar din picioare.

Astfel, spectacolul pe care Cocker l-a oferit românilor şi care face parte din turneul său, intitulat "Fire It Up Summer Tour", a fost un real succes. Unul dintre cele mai aplaudate momente a fost fără doar şi poate cel în care artistul a interpretat megahitul "You Can Leave Your Hat On", iar solistele din backing vocals s-au apucat să facă mişcări specifice dansului striptease, langa doi dintre membrii formaţiei. În aplauzele şi fluierăturile din public, cele două negrese au dat frâu liber show-ului.

Click! spune

Putini stiu ca, atunci cand si-a inceput cariera muzicala, Joe Cocker trebuia sa faca ziua pe vatmanul si seara sa cante in cluburile londoneze, pentru a putea supravietui. A devenit celebru abia in 1968, dupa ce a interpretat un cantec Beatles, "With a Little Help of My Friends". Aceasta piesa a fost auzita duminica seara si la Sala Palatului, la 45 de ani de atunci.

După ce câştigase deja 3 discuri de aur, după lungi turnee şi piese de succes, a urmat pentru o perioadă mai puţin fastă, în care, din cauza băuturii şi a exceselor, Joe a căzut în uitare.

A mai urcat în topul american în anul 1975, cu piesa „You Are So Beautiful".

Părăsit de prieteni, Joe Cocker a găsit puterea de a reveni în forţă la începutul anilor '90, când cariera sa a fost practic relansată cu hituri care au făcut înconjurul lumii: "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" sau "N'Oubliez Jamais".

Click! Video Center

Urmăreşte aici cum a interpretat Joe Cocker, la Sala Palatului, piesele N'Oubliez Jamais, With a Little Help From My Friends şi Summer In The City!

Mai multe