Oana Ciocan, despre experiența „Survivor": «Am câștigat fix ce îmi lipsea»

Ultima actualizare:

Deși Blaze este ultimul ieșit de la „Survivor", Click! a stat de vorbă cu războinica Oana Ciocan (24 de ani) despre exprienta trăită în ultimele luni în Republica Dominicană în cel mai dificil reality show difuzat de Pro TV.

cub oana ciocan png

Ce am aflat de la ea puteți citi în continuare în interviul exclusiv pe care ni l-a oferit fosta concurentă Survivor România 2022.

Ce ai făcut după ce ai ieșit din reality show?

După ce am ieșit din competiție, am avut multe ore în care am stat și m-am gândit la tot ce s-a întâmplat, parcă eram hipnotizată și în același timp fericită.

Ce ai simțit când ai aflat că vei părăsi competiția în urmă voturilor primite?

După ce am aflat că o să părăsesc competiția, m-am resemnat și, deși am avut cele mai mari emoții, am respirat și m-am gândit că am câștigat exact ceea ce îmi lipsea: încrederea în mine .

Citește și: Moment tensionat! Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi de durere

Câte kilograme ai slăbit? Cum se va schimbă de acum alimentația ta?

Cred că patru kilograme am slăbit în total. O să am mai multă grijă de mine și, după această experiență, sper că o să reușesc să mănânc trei mese pe zi. Cel mai important este ca ele să fie de calitate.

Cu cine vei păstra legătură dintre foștii concurenți? Ți-ai făcut prieteni acolo?

Am creat relații speciale cu fiecare în parte. O să îmi dau seama în timp dacă am reușit să-mi creez prietenii pentru că jungla și viața normală sunt două situații foarte diferite.

Ce planuri ți-ai făcut?

Încă sunt uimită de tot ce se întâmpla și încerc să nu îmi fac planuri până când nu ajung acasă.

Ce ți-a fost poftă să mănânci când ai ieșit?

Am avut poftă de ceva dulce!

Ai intrat în show în pandemie și ai ieșit pe timp de război. Cum ți se pare situația?

Spuneam înainte că pandemia este cel mai rău lucru care ni se putea întâmpla. Uite că nu. A venit ceva mai rău. Este foarte trist.

Vezi și: Eliminare neașteptată! Oana Ciocan a părăsit concursul Survivor

Cine este în finala „Survivor"

Alex Delea. Alex Nedelcu. Elena Chiriac. Ionuț Popa! Ei sunt jucătorii care merg mai departe. Drumul lor spre finala, din 31 mai, dar și spre premiul de 100.000 de euro este aproape de final.

În timpul confruntării din data de 29 mai, Elena a demonstrat că le poate face față băieților și a reușit să-i elimine, rând pe rând, jucând finala cu Alex Delea. Chiar dacă a pierdut, aceasta a câștigat încrederea că nimic nu-i poate sta în cale.

De cealaltă parte, pentru Delea a fost prima victorie în confruntările individuale, una venită la momentul perfect! Patru jucători au fost nominalizați, singurul fără griji fiind Alex Delea, purtătorul de colan.

Ca de fiecare dată, vestea finală a fost oferită de Daniel Pavel: Blaze a părăsit competiția. „Vreau să mulțumesc publicului care m-a votat până acum. Sunt foarte recunoscător și, din tot sufletul, sunt foarte fericit. Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Sunt foarte mândru de mine, de cum am evoluat. Vreau să-mi schimb viața, nu sunt bogat, dar știu ce înseamnă să nu ai nimic", a declarat Blaze.

„Survivor" România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:28. Mulți dintre foștii concurenți ai emisiunii se află deja în Republica Domincană pentru a șe fi alături celor patru finaliști în confruntarea finală. Roxana Ciuhulescu, Mari Fica, Alexandra Duli, ele sunt doar câteva dintre prezențele feminine pe care telespectatorii le vor vedea în edițiile live de luni, 30 mai și marți, 31 mai. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!