Oana Lovin a izbucnit în lacrimi: despre videochat și lupta cu cancerul

Ultima actualizare:

Așa cum v-am promis, publicăm cea de-a doua parte a interviului pe care l-am realizat cu celebra Oana Lovin, prezentatoare la Metropola TV. Mulți dintre voi o cunoașteți de la tv, de la proteste, ori sigur ați auzit despre scandalul care a izbucnit, în urmă cu câțiva ani, în care s-a aflat că a făcut videochat.

Dezinvoltă, foarte stăpână pe sine, cu o asumare 100% a lucrurilor pe care le face, Oana Lovin a vorbit deschis, chiar foarte deschis, despre cea mai grea perioadă din viața ei, cum a ajuns să facă videochat și care au fost motivele ce au dus la această decizie care i-a influențat total viața. 

Cum a ajuns Oana Lovin să facă videochat?

În prezent, Oana Lovin este prezentatoare tv, dar și o activistă care luptă pentru drepturile oamenilor. În trecut, la 19 ani, când era la începutul vieții, tânăra, forțată de împrejurări, a ales să facă videochat. Un subiect pe care îl discută oricând. Cea mai sensibilă parte a interviului nostru cu Oana Lovin, moment în care i-am atins o coardă sensibilă, a fost când am întrebat-o de familia ei, neajunsurile și situația financiară precară care au destabilizat persoanele dragi, astfel și momentul decisiv în ceea ce privește viitorul ei în videochat.

„În prima parte a vieții n-am simțit lipsuri, dar, ulterior, când am crescut, s-a închis uzina, sindicatul minerilor s-a închis, salariile nu au mai fost actualizate, tata a ieșit la pensie. Mai am și un frate, avea și el nevoile lui. Părinții mei au lucrat din greu și și-au riscat viața pentru noi. Și mereu am avut acest gând, de a le face viața și bătrânețea mai ușoară. Și de asta am simțit această presiune, cu toate că nimeni nu mi-a impus nimic. Nu mi-au cerut niciodată nimic, dar așa am simțit eu.

Tot procesul meu în viață, de asta nu se înțelege, pentru că toată lumea se întreabă cum a ajuns fata asta să facă videochat,  pentru că pare deșteaptă, dar cum a ajuns aici. Totul pornește de la dorința asta a mea de a strânge niște bani, scurtând drumul și firesc al lucrurilor. Asta e motivul. Am vrut să fiu 100% independentă, să nu depind de un bărbat, așa m-a educat și tata, indiferent de situație. Adormeam frecvent în metrou. Din toată paleta de lucruri rele am ales să fac asta. Am luat ziarul, am început să încercuiesc diverse anunțuri. Habar nu aveam ce înseamnă asta. Nu am știut despre ce e vorba, după am aflat.”, a declarat Oana Lovin, în exclusivitate pentru Click!.

Ce au spus părinții după ce au aflat că Oana Lovin a făcut videochat!

Cum a reacționat familia prezentatoarei tv când a aflat că face videochat? Ei bine, părinții și apropiații n-au fost de acord, iar cu tatăl ei nu a vorbit o lungă perioadă de timp. Până la urmă, lucrurile s-au așezat, Oana Lovin era deja pe alt drum, s-a simțit ușurată după ce  întregul context a ieșit la suprafață și nu a mai simțit această presiune a secretului pe care îl ținea de ani buni.

„Mama, cumva, aflase accidental, cu ceva timp în urmă. Este firesc și normal ca părinții să nu fie de acord. Știu că am fost un copil isteț, lăudat de profesori, care putea să facă orice altceva. Nu condamn oamenii care nu înțeleg situația mea. Tata a aflat efectiv uitându-se la Victor Ciutacu, chiar atunci când a izbucnit scandalul. N-am putut să vorbesc cu tata o perioadă, poate după 2-3 săptămâni. A avut și el nevoie de o pauză. Apoi ne-am reluat legătura ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Situația dintre noi nu s-a schimbat cu nimic.

„Nu e un subiect pe care eu îl bag sub preș, eu vreau să se discute acest tip de subiect. Mergând mai departe, sunt 300 de mii de persoane care fac videochat, suntem recunoscuți la nivel mondial pentru videochat. Tehnologia a evoluat foarte mult, noi n-am ținut pasul cu această treabă. Acum, copiii deja de mici se compară, vor haine, telefonul colegului. Sunt copii de liceu care vor haine Gucci.

Eu mi-aș dori să existe o societate în care nu să nu existe videochatul, nu promovez asta, dar asta nu înseamnă că este un subiect tabu. Fetele astea care fac videochat sunt antreprenori ambulanți de sine. Ele produc mai mulți bani decât fabrici. Ei bine, dacă ai lua fetele astea și le-ai dat o educație economică s-ar schimba lucrurile.”, a declarat Oana Lovin, pentru Click!.

Oana Lovin se căsătorește și vrea copii

Întrebată ce l-ar învăța pe copilul ei, dar și dacă își dorește o familie, Oana Lovin a spus că ar încerca o cu totul altă educație, care puțin se mai practică în zilele noastre, din punctul ei de vedere. „Să fie un om modest, să iubească natura, să aprecieze oamenii, însă nu știu dacă l-aș duce la o școală de stat.”, a mai spus prezentatoarea tv.

„Am fost cerută de soție, dar urmează să facem nunta. S-a căsătorit fratele meu și aștept ca anul următor. Este un băiat perfect normal iubitul meu, nu este o persoană cunoscută.”, a declarat Oana Lovin.

Oana Lovin, predispusă la un cancer agresiv!

„Situația este sub control, am avut un fibrom, iar în urma analizelor fibromului, după ce m-am operat, s-a descoperit că pot face un cancer de mușchi neted. Mi s-a salvat uterul. Este un cancer localizat, iar femeile, în general, scot uterul cu totul, pentru că este un cancer rapid care evoluează. Am o predispunere în a face acest cancer. La un moment dat, sunt șanse să apară acest cancer. Eu am ales să nu scot organele de reproducere. Am simțit spiritual că o să fiu bine. Îmi doresc copii”, a declarat Oana Lovin pentru Click!.

În prima parte a interviului, prezentatoarea emisiunii Neam trezit, de la Metropola TV, a vorbit despre politică, apropierea de PSD, dar și alte partide, plus alte detalii de maxim interes.

Urmărește aici: Sincer cu Oana Lovin! Fără sparanghel, fără vibratoare, dar inevitabil cu și despre Dragnea și banii pe care i-a primit sau nu de la politicieni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net