A dat lovitura după Halloween-ul miliardarilor de la Bran! Eduard Irimia produce documentarul despre viața lui Gianni Versace

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a fost prezent cu miliardarii lumii la Halloween-ul de la Castelul Bran, Eduard Irimia mai dă o lovitură! Nu s-a întâlnit cu Musk, în carne și oase, dar va fi co-producătorul documentarului despre viața lui Gianni Versace! Lansarea filmului va avea loc, luna aceasta, în Dubai, iar invitată la eveniment este chiar Donatella Versace! Pe afișul filmului figurează nume precum Elton John, Bon Jovi, Naomi Campbell și Cindy Crawford!

A dat lovitura după Halloween-ul miliardarilor de la Bran!
A dat lovitura după Halloween-ul miliardarilor de la Bran!

Edi Irimia produce documentarul despre viața lui Gianni Versace

Ce poate face o întâlnire la Bran cu marii miliardari ai lumii! Eduard Irimia, unul dintre cei patru români invitați să participe la Halloween-ul din urmă cu o săptămână de la castelul lui Dracula, unde a fost așteptat și celebrul Elon Musk, dă o nouă lovitură în lumea cinematografiei mondiale.

Producătorul Galelor Superkombat a anunțat că va fi co-producător, alături de Vincent de Paul (câștigător la Premiilor Emmy), al documentarului despre viața lui Gianni Versace, „The genius of Gianni Versace alive”.

Filmul va avea premiera la Versace Palace Dubai, luna aceasta, pe 22 noiembrie. La eveniment a fost invitată și sora designerului, Donatella Versace.

Anunț acum că sunt co-producator al documentarului despre viața lui Gianni Versace. Vom lasa trailer-ul filmului la Dubai, împreună cu Gala I Succes. Vor veni partenerul meu, Vincent de Paul, și am invitat-o și pe Donatella Versace!

Documentarul a fost filmat în America și în Italia. Fiind, însă, de un documentar, filmul nu are buget de același calibru ca filmele mari de la Hollywood", a declarat Eduard Irimia, pentru Click!

Pe afișului documentarului despre viața marelui Versace figurează nume de mare anvergură, precum cântărețul Elton John, actrița Cindy Crawford, modelul Naomi Campbell și solistul Bon Jovi.

Gianni Versace, asasinat pe scările casei!

Gianni Versace a fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă ai anilo 1980-1990. Giovanni Maria Versace a avut parte de o moarte care șocat lumea! Reputatul designer avea doar 50 de ani când a fost fiiind asasinat în dimineața zilei de 15 iulie 1997, chiar pe scările casei sale din Miami Beach, de către criminalul în serie, Andrew Cunanan.

Designerul a lăsat în urma sa una dintre cele mai mari case de modă din lume , fiind cunoscut ca unul dintre primii designeri din lume care a pus în strânsă legătură moda cu muzica.

Gianni Versace a devenit celebr pentru stilul său unic, extravagant și a produs pe lângă haine și parfumuri, cosmetice, dar și mobilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
image
actualitate.net
image
actualitate.net