Camelia Șucu, o viață plină de lovituri. Divorțul a dărâmat-o, însă moartea tatălui a devastat-o: „Abia acum pot vorbi de el fără să plâng!”

#Exclusiv Click!

Camelia Șucu a fost protagonista celui mai scump divorţ din România, însă este, de departe, una dintre cele mai puternice femei din România. Fiică, mamă, prietenă, iubită, soție, partener de business și, nu în ultimul rând, bunică, Camelia Șucu este femeia plină de sensibilitate, care a reușit în lumea dură a bărbaților. Moartea tatălui a dărâmat-o, cu greu putea vorbi fără să izbucnească în lacrimi.

Camelia Șucu, o viață plină de încercări

Camelia Șucu are peste 25 de ani de experiență în afaceri și este, la acest moment, una dintre cele mai puternice femei din România! Început în 2004, divorţul soţilor Şucu părea să fie o poveste fără sfârşit. După ce şi-a încheiat socotelile cu fostul soţ, milionarul Dan Șucu, Camelia a rămas cu o avere considerabilă.

Divorţul s-a încheiat în 2007, iar Camelia a părăsit afacerea cu mobilă, la care pusese umărul împreună cu fostul soț, pentru aproximativ 40 de milioane de euro. A devenit, în scurt timp, o femeie de afaceri foarte cunoscută şi apreciată.

În spatele oricărei femei de succes se ascund, însă, și drame! În urmă cu doi ani, Camelia Șucu avea să-și piardă tatăl, modelul ei în viață. De abia acum poate să vorbească despre el fără ca lacrimile să nu-i înece glasul.

Camelia Șucu: „În primul an a fost cel mai greu! Vorbeam cu el! Simțeam că e cu mine!”

Cumva, te obișnuiești să trăiești cu durerea. Timpul nu te ajută să uiți, ci doar te învață să trăiești cu durerea. Nu ești niciodată pregătit să pierzi pe nimeni drag, mai ales părinții. E un rost al vieții.

M-a ajutat gena lui tata, care era tot timpul foarte pozitiv. Niciodată nu vedea lucrurile grav! În primul an, când a fost cel mai greu, vorbeam cu el și simțeam că-mi găsesc răspunsurile. Simți că este cumva cu tine. Eu cred foarte mult că entitățile sunt lângă noi, chiar dacă nu mai sunt fizic lângă noi.

Îmi lipsește foarte mult, dar cel mai mult îi lipsește mamei! Mama e foarte activă și extrem de prezentă. Acum am grija ei, simt că tata are grijă de ea prin mine. Pentru acest moment nimeni nu e pregătit.

Tata este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat, pentru felul în care a știut să exprime iubirea. Iubirea trebuie și manifestată. De abia acum pot vorbi despre el fără să plâng!

De multe ori am clacat! Ochii mei verzi au plâns de multe ori de supărare, de ciudă, de tristețe, dar și momentele acestea au rolul lor. Lacrimile fac ochii mai frumoși.”, ne-a povestit vestita femeie de afaceri.

Camelia Șucu: „Nepoții îmi spun Pappy!”

Camelia Șucu are, la doar 57 de ani, trei nepoței acasă, care sunt mândria ei.

Am fost și mamă tânără, mi se părea o normalitate să am un copil brațe la 22 de ani. Îmi amintesc că mergem cu Ioana în brațe prin metrou și lumea credea ca am o păpuța în brațe, nu un copil. Am născut în plină facultate!

Puțini dintre prietenii mei recunosc că sunt bunici. Nici mie nepoții nu-mi spun bunica, îmi spun Pappy. Toți trei au aceiași ochi ca ai mei, verzi, ne-a mai mărturisit femeia de afaceri.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu omul de afaceri Dan Șucu, directorul unui imperiu de mobilă. S-au căsătorit pe când Camelia era studentă la facultate și au două fiice, Ioana și Cristina. Fetele au făcut-o repede bunică pe Camelia. Afacerista are trei nepoței superbi, două fetițe și un băiețel. Camelia și Dan Șucu au divorțat, însă, după 18 ani de căsnicie.

În urma divorțului, Camelia a primit 40 de milioane de euro care au fost de fapt echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau împreună.

Potrivit Forbes, Camelia Șucu este o femeie de afaceri cu o carieră de peste 25 de ani, proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net