Cine e noul partener al Cameliei Șucu, cea mai bine îmbrăcată femeie din România?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Așa viață de câine tot să ai! Camelia Șucu are un nou partener pe care-l adoră. Îl ia cu ea peste tot, acasă și la job. Patrupedul Vic e răsfățatul familiei. Cățelul are frizer personal și beneficiază de ședințe de masaj!

Camelia Șucu s-a pricopsit cu un nou partener! Cunoscuta femeie de afaceri e nedezlipită, acasă și la muncă, de patrupedul Vic, o bomboană de cățel, de care se declară îndrăgostită! Camelia e topită după cățeluș și îi face toate poftele. Îl duce la frizer și la masaje, ca nu cumva să fie stresat.

Citește și: Ce femeie îl dă pe spate pe Botezatu? Care e cea mai bine îmbrăcată româncă?

Îl cheamă Vic, are opt luni abia! Stă tot timpul după mine! Mâine îl duc la frizer, i-am ales și tunsoarea că îi intră părul în ochi. Îl tund așa pe stilul vagabond.”, ne-a mărturisit cunoscută femeie de afaceri.

Camelia Șucu: „Am fost o mamă tânără, acum sunt o bunică tânără! Nepoțeii îmi seamănă leit!”

Camelia Șucu este foarte atașată de micul patruped, care, însă, împarte atenția și dragostea ei la concurență cu cei trei nepoți.

„Toată lumea zice că sunt o bunică tânără. Dar eu am fost și o mamă tânără. Eram în facultate, aveam 22 de ani, când am rămas însărcinată cu primul copil. A fost greu , mulți ziceau că nu o să termin studiile. În tinerețe, copiii mei nu prea au avut parte de atenția mea, pentru că eram ocupată mai tot timpul. Încerc însă acum să recuperez cu nepoții, care mărturisesc că îmi seamănă. Mai mult seamănă cu mine decât cu părinții lor. Toți au ochii mei albaștri.”, a declarat Camelia Șucu, pentru Click!.

Vezi și: Camelia Șucu, apariția care a amuțit audiența! A purtat «cununa succesului» la un eveniment de gală

Camelia Șucu are 57 de ani și este, la acest moment, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Camelia a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul unui imperiu de mobilă. Cei doi s-au căsătorit pe când Camelia era studentă în anul II la Facultatea de Medicină «Carol Davila». Au două fiice, Ioana și Cristina, care au făcut-o și bunică pe Camelia mai devreme decât se aștepta. Afacerista are trei nepoței deja, două fetițe și un băiețel.

Camelia Șucu: „Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă!”

Camelia și Dan Șucu au divorțat după 18 ani de căsnicie. Pentru afaceristă a fost o lovitură foarte grea. Ulterior, femeia de afaceri a dezvăluit că știa faptul că soțul ei o înșela de doi ani, atunci când au decis să divorțeze.

Pentru mine, divorţul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni. Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.

Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie.

Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut.

Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-şi face o altă relaţie, deşi o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie şi să îşi aroge toate drepturile şi toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă.", a mărturisit Camelia Șucu, pentru Life.ro.

În urma divorțului, Camelia Șucu a primit 40 de milioane de euro care au fost de fapt echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net