Cum arată acum băieții din trupa Body&Soul! Făceau furori în anii 2000

Ultima actualizare:

Trupele copilăriei și ale adolescenței noastre s-au întâlnit și reunit pentru a face senzație pe scena unui festival de la Râmnicu Vâlcea! Băieții de la Body&Soul au încins de-a dreptul atmosfera, iar chiar înainte de a urca pe scenă au cântat pentru Click! unul dintre cele mai cunoscute refrene din toate timpurile, “Super femei”! Iar pe scena s-au auzit toate melodiile lor cântate la unison de către cei prezenți în public, fanii care și după 20 de ani nu au uitat refrenele melodiilor îndrăgite, precum “Ne-au topit căldurile”, “El și ea”, “În noapte mă trezesc”, “Chiar dacă vei pleca”, “Super femei”.

Body&Soul acum  jpg

„Suntem reuniți deja de doi ani, am și lansat anul trecut o melodie cu care chiar începem concertul acum, “Fetele din România” și e foarte bine. Aici deja este al doilea spectacol, mai avem și pe 2 Septembrie, la Sibiu, am început să ne mișcăm!

Lucrăm și la o piesă nouă Body&Soul. S-au structurat multe lucruri frumoase! Eu am tot activat, am făcut upgrade la toate și la Tamiga, proiectul meu, și la Body&Soul”, a declarat pentru Click! Laurențiu de la Body &Soul, care a apărut pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea cu un look total schimbat, cu părul mai lung și barbă atent studiată.

„Și pentru că e familist convins, artistul de la Body&Soul ne-a povestit puțin și despre familia lui: “Am două fete, de 7 și 12 ani și este foarte mișto ca tată de fete. Acum sunt foarte fericit pentru că suntem aici, alături de foarte mulți artiști mari, la We Love Music Festival”, ne-a mai declarat Laurențiu de la Body&Soul, care s-a pozat alături de Oceana și Ottawan și a ascultat cu atenție concertul celor de la Blue.

Nick de la N&D lucrează împreună cu fiica lui, Andreea

Nick e într-o formă de zile mari. Este la Râmnicu Vâlcea alături de familia lui, soția și fiica, care îl susțin îndeaproape. Fiica lui de 15 ani, Andreea, îl filmează și fotografiază nonstop, făcând astfel conținut pentru rețelele sociale, youtube și tiktok, și pentru că este pasionată de realizarea picturilor pe piele și realizează machiaje cu efecte speciale știe exact ce tip de machiaj să își facă pentru fiecare din cele 4 seri de festival.

„Am încercat să îmi găsesc câte un make-up creativ pentru fiecare zi de festival!! Am pregătit 4 make-up-uri diferite pe care o să încerc să le realizez cât de bine posibil. În prima seară de festival am mers pe culori mai închise de maro și un mic eyeliner negru, completând make-up ul cu mici pietricele sclipitoare. Am stat aproximativ o oră îmi fac machiajul”, ne-a mărturisit Andreea Marin, fiica lui Nick de la nnd, de care artistul este extrem de mândru.

Oceana și Ottawan au rămas să îi asculte pe băieții de la Blue

Oceana și Ottawan, artiștii internaționali care au fost extrem de prietenoși cu publicul care s-a bucurat de fiecare melodie de-a lor în cadrul festivalului de la Râmnicu Vâlcea, au rămas în continuare la show, după ce s-au pozat cu oamenii care și-au dorit câte o amintire din partea lor. 

Oceana și Ottawan au ascultat cu plăcere și admirație și au dansat pe acordurile trupei Blue, cei care au închis prima seară a festivalului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
banner dan negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net