Ronan Keating este încântat să revină în România! Artistul ne-a spus ce planuri are

Se anun╚Ť─â a fi o var─â efervescent─â pentru iubitorii de muzic─â live! We Love Music Festival, cel mai tare festival experien╚Ť─â al verii 2022 aduce pe scen─â nume sonore din muzica rom├óneasc─â ╚Öi interna╚Ťional─â. Pe scena festivalului va urca, printre al╚Ťii, Ronan Keating, care a f─âcut istorie ├«n muzica interna╚Ťional─â cu super hituri precum ÔÇ×If Tommorow Never ComesÔÇŁ, ÔÇ×When You Say Nothing at AllÔÇŁ ╚Öi multe altele.

image
Ronan Keating va concerta în România anul acesta

Ronan Keating, pe numele s─âu complet Ronan Patrick John Keating, a ajuns cunoscut ├«n toat─â lumea ├«nc─â din anii ÔÇÖ90, ├«mpreun─â cu trupa irlandez─â Boyzone. S-a lansat solo ├«n 1999 ╚Öi de atunci a lansat 11 albume.

Au urmat o mul╚Ťime de piese de succes, precum ÔÇ×When You Say Nothing at AllÔÇŁ, pies─â inclus─â pe coloana sonor─â a celebrului film ÔÇ×Nothing HillÔÇŁ, cu Julia Roberts ╚Öi Hugh Grant ├«n rolurile principale. Artistul revine ├«n Rom├ónia, cu un super show ├«n cadrul We Love Music Festival.

Ai mai concertat ├«n Rom├ónia ├«nainte. Ce parere ai despre ╚Ťara noastr─â?

Am avut dou─â spectacole ├«n Rom├ónia ├«n 2019, inclusiv Festivalul Cerbul de Aur, care a fost un concert grozav. De fiecare dat─â am stat doar pu╚Ťin, din p─âcate, dar peisajul e cu adev─ârat frumos aici. Mi-ar pl─âcea s─â v─âd mai mult din Rom├ónia, dar este ├«ntotdeauna dificil, deoarece programele noastre sunt de obicei pline.

Ai de g├ónd s─â vizitezi c├óteva atrac╚Ťii turistice ├«n timp ce vei fi aici ├«n aceast─â var─â?

Mi-ar pl─âcea dac─â exist─â timp, dar din nou, cred c─â va fi doar o vizit─â foarte scurt─â, din p─âcate.

Care este un mesaj pe care l-ai transmite fanilor tăi români și care te vor aștepta cu nerăbdare la We Love Music Festival?

Dup─â ultimii doi ani grei pentru noi to╚Ťi, este grozav s─â ne putem ├«ntoarce ├«n sf├ór╚Öit pe scen─â ╚Öi s─â c├ónt live. Cred c─â toat─â lumea se va distra de minune la festivalul We Love Music. Titlul festivalului spune totul!

Ce te-a f─âcut s─â vrei s─â devii muzician?

Am crescut cu patru fra╚Ťi mai mari, a╚Öa c─â ├«n cas─â c├ónta mereu muzica. To╚Ťi aveau gusturi diferite, a╚Öa c─â a fost o educa╚Ťie muzical─â grozav─â pentru mine. Nu am fost grozav la ╚Öcoal─â, dar am ╚Ötiut ├«ntotdeauna c─â vreau s─â ├«ncerc ╚Öi s─â fac o carier─â ├«n muzic─â.

Te-ai confruntat vreodată cu anxietatea înainte de concerte?

Cred c─â este ├«n regul─â s─â fii pu╚Ťin nervos ├«nainte de a merge pe scen─â, dar am ├«nv─â╚Ťat s─â controlez acea anxietate ╚Öi s─â o folosesc ca energie pozitiv─â.

ÔÇ×Bun─â tuturor, Ronan Keating aici! Ne vedem la We Love Music Festival, ├«n Rom├ónia, ├«ntre 18 ╚Öi 21 august. Abia a╚Ötept s─â revin ├«n Rom├ónia! Ne vedem la festival!ÔÇŁ, a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficial─â de Instagram a festivalului.

Pe l├óng─â Ronan Keating, pe scena festivalului vor urca peste 30 de arti╚Öti rom├óni ╚Öi interna╚Ťionali, nume sonore precum ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni ╚Öi al╚Ťii. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio ╚Öi TV Liana Stanciu ╚Öi ├«ndr─âgitul artist ╚Öi MC Nick de la N&D.

Patru zile de festival, zeci de artiști din România și străinătate

Festivalul se desf─â╚Öoar─â pe parcursul a 4 zile, ├«ntre 18 ╚Öi 21 august, ├«n aer liber, ├«ntr-un loc de poveste, Platoul Fe╚Ťeni din R├ómnicu V├ólcea, chiar la marginea p─âdurii. Publicul se va bucura s─â aud─â live cele mai tari hituri din anii 2000 ╚Öi nu numai. Este cea mai mare adunare de arti┼čti din epoca de aur a muzicii, pe care a g─âzduit-o Rom├ónia vreodat─â! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi ╚Öi de afar─â!

We Love Music Festival va fi o experien╚Ť─â de neuitat pentru public. Pe l├óng─â un line-up cu arti╚Öti de top din Rom├ónia ╚Öi interna╚Ťionali, participan╚Ťii se vor bucura ╚Öi de un parc de distrac╚Ťii amenajat ├«n spa╚Ťiul unde se desf─â╚Öoar─â festivalul. ├Än plus, evenimentul va g─âzdui ╚Öi un food court ╚Öi food trucks cu m├óncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experien╚Ť─â perfect─â at├ót pentru tinerii pu╚Öi pe distrac╚Ťie, c├ót ╚Öi pentru familiile cu copii, care vor reg─âsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scen─â, cu arti╚Öti rom├óni ╚Öi interna╚Ťionali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrec─âre╚Ťii vor putea dansa de seara p├ón─â ├«n zorii zilei.

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

Urmărește We Love Music Festival aici:

https://www.instagram.com/welovemusic.festival/

https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rona hartner
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG